09-01-2015, 04:20 PM
(09-01-2015, 03:44 PM)'Mohammadhsp97' نوشته: من ميخوام برم آلمان اونجا يه سال برم كالج بعد برم دانشگاه پزشكى يا دندون پزشكى بخونم. مداركى كه ميخوان اينا هستن :
١- معدل ديپلم و پيش دانشگاهى ( ريز نمراتشون )
٢- يكى هم گواهى قبولى در آزمون سراسرى ( البته سابت خود دانشگاه ها گفته يه مدركى كه به ما نشون بده طرف شايستگى تحصيل در دانشگاه هاى مملكت خودشو داشته باشه )
تو كنكور ٣٠٠٠ آوردم ، آخرين رتبه مجاز ٣٢٢٩٠ هست. من هم مجاز شده بودم همروزانه و هم شبانه. اما فقط دندان پزشكى و پزشكى رو زدم. فكر ميكردم از بين المل ارس قبول ميشم چون سال هاى قبل حتى رتبه ١٢٠٠٠ هم اوجا رفته بود كه با توجه به شرايط امسال نشدم. معدل ديپلمم ١٩٠٦٥ هست و تو تيزهوشان خوندم. من گواهى رتبمو گرفتم ولى از چند نفر پرسيدم گفتن باسد از يه رشته قبول بشم روزانه يا شبانه كه من ميتونستم بشم اما تو انتخاب رشته نزدم. از طرفى ميرم سايت خود دانشگاه ها ميگن يه گواهى كه به ما نشون بده طرف ميتونه تو مملكت خودش تحصيلات عالى تر داشته باشه. ميخواستم بدونم شانس من براى پذيرش چقدره ؟ البته ميتونم كنكور ٩٤ هم بدم. ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين.
معدلت چنده؟ محموع دیپلم و پیش دانشگاهی؟ باید خیل بالا باشه بالای 17-18
چون معدل برای دوره پزشکی و دانشگاهها خیلی مهمه. ضمن اینکه مدرک حداقل B2 رو باید داشته باشی. با داشتن این موارد مشکلی نداره.
چون معدل برای دوره پزشکی و دانشگاهها خیلی مهمه. ضمن اینکه مدرک حداقل B2 رو باید داشته باشی. با داشتن این موارد مشکلی نداره.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public