11-01-2015, 12:03 AM
(10-01-2015, 11:19 PM)'atefeh_J' نوشته: سلام آقا بابک وقتتان بخیر
ببخشید من به یکی از استادهای دانشگاه کانادا ایمیل زدم ایشون هم گفتن من امسال جا ندارم برای سال بعد تو می مشخص میشه که وضعیتم چجوری است و آن موقع باهام تماس بگیر اگر که استاد پیدا نکرده بودی من سوپروایزرت میشم.
البته سطج دانشگاه زیاد بالا نیست و ازین دانشگاه هایی است که مشترک است یعنی تو خود این دانشگاه رشته من را ندارند و باید برای یک دانشگاه دیگه فرم اپلای پر کنم و اپلیکیشن فی هم باید آنجا پرداخت کنم. کلن تمام مدارکم را هم باید 2 تا بفرستم!
با توجه به اینکه استاد بهم گفت می با من تماس بگیر الان به نظر شما اپلای کنم؟ یا صبر کنم دوباره با استاد تماس بگیرم؟ سیستم ددلاین دانشگاه ها به این صورت است که بعد از چند وقت که بگذره دیگه نمیشه اپلای کرد؟
استادها از این حرفها زیاد میزنند که فعلا فاند ندارم و بعدا تماس بگیر و غیره. هیچ کدوم از این حرفها دلیل بر این نیست که استاد سال دیگه با احتمال بالایی شما رو خواهد گرفت. میتونید اگر مایلید اپلای کنید، ولی بدونید پاسخی که از استاد گرفتهاید پاسخ مثبتی نیست.
بیشتر دانشگاهها در مورد ددلاینشون حساس هستند و در اغلب مواقع پروندههایی که بعد از ددلاین ارسال بشه رو بررسی نمیکنند. اگر میخواهید بعد از ددلاین اقدام کنید، به نظرم حتما با دانشگاه هماهنگ کنید و ازشون تاییدیه بگیرید که مشکلی نداره.
بیشتر دانشگاهها در مورد ددلاینشون حساس هستند و در اغلب مواقع پروندههایی که بعد از ددلاین ارسال بشه رو بررسی نمیکنند. اگر میخواهید بعد از ددلاین اقدام کنید، به نظرم حتما با دانشگاه هماهنگ کنید و ازشون تاییدیه بگیرید که مشکلی نداره.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.