13-01-2015, 12:33 PM
(11-11-2014, 10:26 PM)gejah22 نوشته: مرسی آقا رضا که جواب منو دادن. راستش من برای فرصت 6 ماهه که میخوام بیام از سوی وزارت حدود 6 هزار دلار بهم میدن و خودم هم همین مقدارو باید کنار بزارم. اما فکر کنم که همون موقع که میخوام بیام خدا یه کوچولو به ما هدیه بده یکی از دوستان نوشته بودن که هزینه بیمه زایمان چیزی حدود 30 تا 40 میلیون میشه واقعیتش کمی نگران شدم کسی در این زمینه اطلاعاتی داره. ممنون میشم کمکم کنیدشما باید حتما با دانشگاه هماهنگ کنید که همسر شما بیمه مناسب داشته باشه، اگر دانشگاه بیمهای برای همسر نداره، شما خودتون حتما باید به صورت شخصی بیمه بگیرید. خدمات درمانی در امریکا گرونه ولی بیمه مناسب اکثر هزینهها رو پرداخت میکنه و مبلغی که خود شما باید بپردازید اون قدر زیاد نخواهد بود.
اگر شما مجبور باشید که بیمه شخصی بگیرید، هزینه ماهیانه بیمه بسته به مقدار پوشش متفاوته، اما بیمهای که اکثر هزینههای زایمان رو پرداخت کنه حدود ۵۰۰-۶۰۰ دلار در ماهه.
(13-01-2015, 09:56 AM)gejah22 نوشته: سلام به دوستان
من برای فرصت مطالعاتی 6 ماهه از دانشگاه cornell پذیرش گرفتم میشه بگید حدودا ماهی هزینه چقدر در این جا. ممنون میشم کمکم کنید
هزینه زندگی خیلی بستگی به فاکتورهای مختلف داره. اجاره یک آپارتمان یک خوابه نزدیک کرنل حدود ۸۰۰ دلار در ماهه و هزینه خورد و خوراک و مایحتاج اولیه زندگی برای دو نفر حدود ۵۰۰ دلار در ماه. سایر هزینهها مثل بیمه، تلفن، اتومبیل و هزینههای بچه و غیره به این هزینهها اضافه خواهد شد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.