13-01-2015, 01:21 PM
(13-01-2015, 12:21 PM)'Optic' نوشته:خیلی از شما ممنونم....میشه به چندتاسوال دیگه هم پاسخ بدید؟ البته از صحت مواردی که عرض می کنم مطمئن نیستم اما این طور فکر می کنم که:
1-من برای اینکه بدون نوبت وقت از سفارت ایتالیا بگیرم به نامه وزارت علوم نیاز دارم. نامه وزارت علوم هم بعد از کلی کاغدبازی گیرم میاد که باز وقت از دست می دم راهی سراغ دارید؟ آیا تماس تلفنی اون استاد ایتالیایی با سفارت ایتالیا در تهران به من کمکی می کنه؟
2- ایا همون ادرس ایمیلی که در سایت سفارت ایتالیا هست رو بدم به استاد ایتالیایی تا دعوتنامه رو بفرسته؟
3- کدوم یک از کشورهای اروپایی مثل ایتالیا زود ویزا می دن؟ (شنیدم ایتالیا فقط 3 هفته طول می کشه اما مثلا آلمان به رشته ما که فیزیک هست 4 ماهه ویزا میده)
باز هم ممنون و متشکرم
1- مورد وزارت علوم به هر حال باید طی بشه و اینکه نمیدونم چقدر میتونی تیز بازی در بیاری و زودتر کارت رو انجام بدی اما سفارت ایتالیا به ایمیل و تلفن جوابی نمیده تا بخواد برات وقت ثبت کنه. تنها حضور فیزیکی.
2- ممکنه. اما بهتره الان هم وقت داری یا تهران تشریف داری یه ایمیل امن و دقیق ازشون بگیری چون هر ایمیلی مرتبط به یه بخشی ممکنه باشه.
3- بله. ایتالیا یکی از بهترین کشورهای عضو شنگن هست که ویزا زود صادر میکنه. البته اسپانیا هم 20 روزه صادر میکنه ولی امن نیست.
خلاصه بهترین همین مورد است باقی روند پرپیچ و خمی دارن.
2- ممکنه. اما بهتره الان هم وقت داری یا تهران تشریف داری یه ایمیل امن و دقیق ازشون بگیری چون هر ایمیلی مرتبط به یه بخشی ممکنه باشه.
3- بله. ایتالیا یکی از بهترین کشورهای عضو شنگن هست که ویزا زود صادر میکنه. البته اسپانیا هم 20 روزه صادر میکنه ولی امن نیست.
خلاصه بهترین همین مورد است باقی روند پرپیچ و خمی دارن.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public