14-01-2015, 11:31 PM
(26-12-2014, 05:35 PM)'فلو' نوشته: سلام
اینکه در ارتش خدمت کرده باشی یا سپاه ،تاثیری در اپلای به دانشگاههای آمریکا داره یا نه چون سپاه رو به عنوان یک نهاد رسمی و شناخته شده نمی دونند و ... یکی از دوستام چون می خواست بره آمریکا ارتش رو ترجیح داد و گفت که برای مصاحبه ای که در سفارت از شما می پرسن بهتره و... می خواستم بدونم این حقیقت داره یا شایعست. ممنون
(14-01-2015, 10:32 PM)'فرید' نوشته:سلام
برای پذیرش که تاثیری ندارد ولی خدمت در سپاه برای ویزا امریکا مشکل ساز خواهد بود. کسی که حتما قصد رفتن به امریکا دارد بهتر در ارتش خدمت کند. البته این مسائل متغیر و خیلی ثابت نیست.
ابتدا اینکه هیچ دانشگاهی از شما نمیپرسه که خدمت کردی و اگر بله کجا (فقط شاید استاد از شما بپرسه که اون چند ماه فاصله ای که بین فارغ التحصیلی تون و اپلای و ... بوده رو چه کاری انجام دادید - مثلا استاد من ازم پرسید ولی ممکنه سایر اساتید نپرسند).
موضوع دیگه ای که هست اینه که در کارت های پایان خدمت جدید، اسمی از محل خدمت ذکر نشده و بنظرم اگر شما مستقیما در سپاه خدمت نکردید (یعنی در سپاه نبودید، یا در قرارگاه خاتم یا سازمان هایی که مستقیما زیر نظر سپاه بودند) لزومی نداره در DS-160 هم ذکر کنید که در سپاه خدمت کردید. به عنوان مثال من خودم آموزشی ام رو سپاه گذروندم و بقیه دوران خدمت رو امریه آموزش و پرورش بودم، وقتی افسر ازم سوال کرد که کجا خدمت کردی؟ گفتم وزارت آموزش و پرورش یا دوستان دیگه بودند که آموزشی رو در سپاه بودند و در سازمان فنی و حرفه ای امریه بودند و در زمان مصاحبه اسمی از سپاه نبردند و الان در امریکا در حال تحصیل هستند. این رو تاکید کنم که اینها نمونه ای از تجربیات من و دوستانم بوده، بنابراین ممکنه در مصاحبه، افسر با توجه به سوالاتی که از شما میپرسه و رفتار شما در مصاحبه، تصمیم متفاوتی رو اتخاذ کنه.
موضوع دیگه ای که هست اینه که در کارت های پایان خدمت جدید، اسمی از محل خدمت ذکر نشده و بنظرم اگر شما مستقیما در سپاه خدمت نکردید (یعنی در سپاه نبودید، یا در قرارگاه خاتم یا سازمان هایی که مستقیما زیر نظر سپاه بودند) لزومی نداره در DS-160 هم ذکر کنید که در سپاه خدمت کردید. به عنوان مثال من خودم آموزشی ام رو سپاه گذروندم و بقیه دوران خدمت رو امریه آموزش و پرورش بودم، وقتی افسر ازم سوال کرد که کجا خدمت کردی؟ گفتم وزارت آموزش و پرورش یا دوستان دیگه بودند که آموزشی رو در سپاه بودند و در سازمان فنی و حرفه ای امریه بودند و در زمان مصاحبه اسمی از سپاه نبردند و الان در امریکا در حال تحصیل هستند. این رو تاکید کنم که اینها نمونه ای از تجربیات من و دوستانم بوده، بنابراین ممکنه در مصاحبه، افسر با توجه به سوالاتی که از شما میپرسه و رفتار شما در مصاحبه، تصمیم متفاوتی رو اتخاذ کنه.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.