15-01-2015, 12:03 PM
(13-01-2015, 11:53 PM)'gejah22' نوشته: با تشکر از دوستان که جواب ما را دادند. کسی میدونه هزینه زایمان اونجا چه مقدار میشه؟ من میتونم اونجا همسرمو بیمه کنم بطوری که بیمه هزینه زایمانو هم پوشش بده؟ هزینه ماهیانه بیمه چقدری میشه؟ لطفا کمکم کنید اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا منو کمک کنه
هزینه زایمان طبیعی و دو شب بستری در بیمارستان در کالیفورنیا بدون بیمه حدود ۱۵ الی ۴۰ هزار دلار خواهد بود. بیمارستانهای مختلف قیمتهای متفاوتی دارند و هزینه به فاکتورهای متعددی از جمله تعداد ساعاتی که مادر در اتاق زایمان و تحت مراقبتهای خاص بوده بستگی داره. با توجه به هزینههای بالای خدمات درمانی داشتن بیمه درمانی اکیدا توصیه میشه، اما هزینههای ماهیانه بیمه هم به طبع کم نیستند.
بیمههای مختلف هزینههای ماهیانه متفاوتی دارند و شرکتهای مختلف بیمه وجود دارند که قیمتهاشون یکسان نیست. تا اونجا که من خاطرم هست، با حدود ماهی ۵۰۰ دلار میشه بیمه نسبتا خوبی گرفت که اکثر هزینههای زایمان رو پوشش بده، اما اگر با دانشگاه صحبت کنید، گاهی دانشگاه ممکنه پیشنهادهای بهتری داشته باشه که بتونید با تخفیفهای ویژه بیمهای با هزینه کمتر بگیرید که پوشش خوبی داشته باشه.
بیمههای مختلف هزینههای ماهیانه متفاوتی دارند و شرکتهای مختلف بیمه وجود دارند که قیمتهاشون یکسان نیست. تا اونجا که من خاطرم هست، با حدود ماهی ۵۰۰ دلار میشه بیمه نسبتا خوبی گرفت که اکثر هزینههای زایمان رو پوشش بده، اما اگر با دانشگاه صحبت کنید، گاهی دانشگاه ممکنه پیشنهادهای بهتری داشته باشه که بتونید با تخفیفهای ویژه بیمهای با هزینه کمتر بگیرید که پوشش خوبی داشته باشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.