18-01-2015, 06:12 AM
در مورد شغل های معمولی و دفتری فکر نمی کنم هیچ کدوم از این دو مشکل خاصی ایجاد کنه. اینطور که یکی از دوستان هم دو پست بالاتر اشاره کردن معافیت از راه شنوایی یک طرفه مشکل خاصی در استخدام به وجود نمیاره. در هر حال من اگر بودم در رفتگی شانه رو انتخاب می کردم.
(18-01-2015, 03:49 AM)'hipo00' نوشته:با تشکر فراوان از پاسخ شما آیین نامه جدید رو خوندم با توجه به اینکه بنده مورد دیگر: بخش 14 بند 1 معاف دایم (كاهش شنوايي يكطرفه بطوري كه معدل آن در فركانس هاي چهارگانه (512ـ1024ـ2048ـ4096) بيش از 80 دسي بل باشد معاف دائم.) شاملم میشه با فرض معاف دایم در هر دو مورد به نظرتون کدوم بهتره برا آینده؟ منظورم از دید کار و جامعه ... شما خودتون جای بنده باشید کدوم رو اقدام میکنید چون روی کارت جدید نوع بیماری(بند و ماده) ذکر میشه و همه جا معلوم میشه به نظرتون معافیت در رفتگی شانه یا نداشتن یک گوش ؟؟؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -