19-01-2015, 05:45 PM
(19-01-2015, 05:38 PM)'farhad-gs' نوشته: سلام.من دانشجوی کارشناسی رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی گیلان هستم.معدلم فعلا 16 و خورده ای.به انگلیسی تسلط کامل دارم و دارم آلمانی هم یاد می گیرم.اهل تحقیق هم هستم و تا به حال مجری یک مقاله در مورد رشته ی خودم بودم.آیا برای من شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های متوسط به بالای فنلاند برای ارشد یا دکترای مستقیم وجود داره؟و اینکه تحصیل در این دانشگاه ها خرج زیادی داره؟اگر زبانم خوب باشه میتونم در حین تحصیل کار کنم و خرج دانشگامو در بیارم؟
سلام
دوست خوب از نظر معدل شرایط خوبی دارید
ایلتس 6.5 به بالا داشته باشید انشاله پذیرش مستر در فنلاند دور از دسترس نیست اما دکتری مستقیم امکانپذیر نیست
در مورد کار دانشجویی بجز شهر های هلسینکی - اسپو - تامپره و تورکو بقیه شهر ها تقریبا نایاب هست
دوست خوب از نظر معدل شرایط خوبی دارید
ایلتس 6.5 به بالا داشته باشید انشاله پذیرش مستر در فنلاند دور از دسترس نیست اما دکتری مستقیم امکانپذیر نیست
در مورد کار دانشجویی بجز شهر های هلسینکی - اسپو - تامپره و تورکو بقیه شهر ها تقریبا نایاب هست
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]