19-01-2015, 07:46 PM
(19-01-2015, 07:36 PM)'alibzr' نوشته: سلام .
من دانشجوی ترم ۳ رشته پلیمر از دانشگاه امیر کبیر هستم . معدلم تا الان حدود ۱۴.۵ هست ...
میخواستم بدونم برای کارشناسی ارشد (مستر) چقدر شانس گرفتن فاند تحصیلی از دانشگاهای کانادا وجود داره ؟
اصلا با این رنج معدل کل ( ۱۵ تا ۱۶ ) شانسی هست یا نه ؟ (سطح زبان خوبی دارم و اطمینان دارم میتونم نمرات قوی تو تافل بگیرم)
کلا میزان اعتبار دانشگاهی که از اون لیسانس رو میگیرم بر روی فرایند اپلای تاثیر گذار هست یا نه ؟ مثلا فرقی بین امیرکبیر و دانشگاهای آزاد شهرستان وجود داره ؟
در استرالیا برای دانشگاه امیرکبیر و تهران امتیازی در نظر میگرن (تایپکهای مرتبط رو ببینید). در آمریکای شمالی، عموماً، شناختی از دانشگاههای ایران ندارن و تنها مهر و تأیید وزارت علوم بر مدرک شماست که تأیید کننده است. از طرفی بعضی از دانشگاهها دانشگاههای برتر رو میشناسند، اما این به این معنی نیست که دانشجویان دانشگاههای برتر همیشه شانصشون بیشتره. چه بسا شما از غیر انتفاعی شهرستانی با معدل بالا فارغ التصحیل بشید و شانصتون بیشتر هم باشه.
در مورد مقطع Master به ندرت کمک هزینه ها تمام هزینه ها رو میپوشانه در حالی که برای دوره PhD وضعیت به صورت دیگری است. پیشنهاد من اینه که نمره بالایی در آزمون TOEFL و GRE بیارید و همزمان با تحصیل در مقطع ارشد در کشور خودمون و ارائه کار پژوهشی خوب شانصتون رو برای دوره Phd بسیار بالا ببرید. توجه کنید که با توجه به ظرفیت فعلی دانشگاهها در مقطع ارشد، اینکار بهترین گزینه است. چراکه شما میتونید در دانشگاههای شریف و تهران ادامه تحصیل بدید و فرصت بسیار خوبی برای دکتری داشته باشید.
در مورد مقطع Master به ندرت کمک هزینه ها تمام هزینه ها رو میپوشانه در حالی که برای دوره PhD وضعیت به صورت دیگری است. پیشنهاد من اینه که نمره بالایی در آزمون TOEFL و GRE بیارید و همزمان با تحصیل در مقطع ارشد در کشور خودمون و ارائه کار پژوهشی خوب شانصتون رو برای دوره Phd بسیار بالا ببرید. توجه کنید که با توجه به ظرفیت فعلی دانشگاهها در مقطع ارشد، اینکار بهترین گزینه است. چراکه شما میتونید در دانشگاههای شریف و تهران ادامه تحصیل بدید و فرصت بسیار خوبی برای دکتری داشته باشید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers