19-01-2015, 08:15 PM
(19-01-2015, 05:33 PM)'farhad-gs' نوشته: سلام.من دانشجوی کارشناسی رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی گیلان هستم.معدلم فعلا 16 و خورده ای.به انگلیسی تسلط کامل دارم و دارم آلمانی هم یاد می گیرم.اهل تحقیق هم هستم و تا به حال مجری یک مقاله در مورد رشته ی خودم بودم.آیا برای من شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های متوسط به بالای آلمان برای ارشد یا دکترای مستقیم وجود داره؟و اینکه تحصیل در این دانشگاه ها خرج زیادی داره؟اگر زبانم خوب باشه میتونم در حین تحصیل کار کنم و خرج دانشگامو در بیارم؟
دروود بر شما.
شما باید مدرک زبان المانی حداقل تا سطح B2 داشته باشید برای رشته های مرتبط پزشکی. در غیر این صورت با مدرک انگلیسی هم میشه برای غیر پزشکی اقدام کرد. تحصیل در دانشگاههای المان اون هم در بخش پزشکی به المانی و رایگان می باشد. اجازه کار دارید اما برای رشته پزشکی چون درس زیاد داری حداقل سال اول خیلی فشرده است و باید متمرکز بشی.
شما باید مدرک زبان المانی حداقل تا سطح B2 داشته باشید برای رشته های مرتبط پزشکی. در غیر این صورت با مدرک انگلیسی هم میشه برای غیر پزشکی اقدام کرد. تحصیل در دانشگاههای المان اون هم در بخش پزشکی به المانی و رایگان می باشد. اجازه کار دارید اما برای رشته پزشکی چون درس زیاد داری حداقل سال اول خیلی فشرده است و باید متمرکز بشی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public