19-01-2015, 10:54 PM
(19-01-2015, 08:01 PM)'alibzr' نوشته:من تنها دنبال کمک هزینه برای شهریه دانشگاه هستم و توانایی تامین هزینه زندگی رو دارم . از طرفی اصرار بر این دارم تا بعد از گرفتن لیسانس برای مستر اقدام کنم ، در اصل میلی به گذراندن دکترا ندارم .
همچنین هدفم صرفا دانشگاه های برتر کانادا نیست ، به دانشگاهای متوسط با رنک معمولی راضیم .
با این شرایط چه میزان موفقیتم در گرفتن فاند برای شهریه محتمل هست ؟
با توجه به معدل فعلیم رسیدن به معدل ۱۵ در پایان کارشناسی امکان پذیر هست ولی برای رسیدن به بالای ۱۶ باید تلاش خیلی زیادی بکنم ، آیا این ۱ نمره اختلاف تعیین کننده است و ارزش تلاش دارد ؟
ممنون از پاسختون
ددلاین دانشگاههای کانادایی سپری شده، ولی هستن دانشگاههایی که هنوز فرصت دارند به شرطی اینکه نمره زبانتون رو بتونید به موقع بهشون برسونید. بهتره با اساتید ارتباط برقرار کنید و در صورت پذیرش شما به عنوان دانشجو این مسأله کمک هزینه جزئی رو عنوان کنید. دقت کنید که دانشگاهها حداقل معدلی دارند که باید اونا رو هم در نظر بگیرید. مسأله آخری که باید در نظر داشته باشید، در کانادا معدل و نمرات زبان به مراتب مهم تر از مقاله و کار پژوهشیه. پیشنهاد من اینه که اگر تا سال بعد صبر کردید برای یک آزمون GRE هم برنامه ریزی داشته باشید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers