20-01-2015, 12:18 PM
(20-01-2015, 10:55 AM)'*Sky*' نوشته: سلام
من متوجه شدم وقتی که یک نفر رو به لیست سیاه اضافه می کنیم، دیگه نمی شه به اون شخص پیام خصوصی داد،
و
بعد که از لیست سیاه حذف می کنیم هم نمی شه پیام خصوصی داد
و
اگه به لیست دوستان هم اضافه کنیم، باز هم نمی شه پیغام خصوصی داد!!
بنظرم باید این مشکل حل شه...
سپاس
وقتی شما کسی رو به لیست سیاه اضافه میکنید، باز هم میتونید بهش پیام خصوصی بفرستید، مگر این که اون طرف هم متقابلا شما رو به لیست سیاه خودش اضافه کرده باشه. در این صورت تا زمانی که شما در لیست سیاه اون طرف باشید، نمیتونید بهش پیام خصوصی بفرستید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.