(21-01-2015, 10:17 AM)'93173002' نوشته: ممنون از پاسختون.سلام
اول اینکه نمی دونم چجوری باید سرچ رو محدود کنم. مثلا انتخاب گزینه کلمات کلیدی در Abstract, full text و ......کدوم منو به جواب میرسونه؟
بعضی سایت ها حوزه مورد نظر رو میخوان؟ من باید engeenring رو انتخاب کنم؟ با توجه به میان رشته ای بودن رشته صنایع!
معمولا مقاله ها علاوه بر قسمتهای مثل Abstract، Intro، discussion و ...یک قسمتی هم با عنوان Keywords هست، از کلماتی که این قسمت آورده شده میتونید در فیلد جستجوی سایت مورد نظر استفاده کنید.
علاوه بر این معمولا کنار فیلد جستجو در پایگاههای داده، گزینه ی Advanced search هست، اگه به این قسمت وارد شید، میتونید جستجوی خودتون رو بیشتر محدود کنید. مثلا محدود کنید که دنبال مقلات فلان سال، در ژورنال X ، و در رشته Y بگرده...
دوست عزیز مهم شروع کردن هست، شما لطفا از مقاله ای که مطالعه میکنید، keyword رو انتخاب کنید و به یکی از این سایتهای جستجوی مقاله مراجعه کنید، با اندکی کند و کاو خودتون میتونید با امکانات مختلف این موتورها آشنا بشید و بهترین جستجو رو داشته باشید.
اگه میان رشته ای هست، شما تو موتور جستجو با گزینه ی رشته کاری نداشته باشید (تو این فیلد رشته ی خاصی رو انتخاب نکنید) و یا all sciences رو انتخاب کنید.