21-01-2015, 10:35 PM
(21-01-2015, 09:23 PM)'artash' نوشته: با سلام . از طرف یکی از دوستان میپرسم
دانشگاه کارشناسی : دانشگاه علمی کاربردی
دانشگاه کارشناسی ارشد : دانشگاه تهران ، مجازی
معدل کارشناسی : 18.86 و معدل مقطع کاردانی : 13.94
رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی : مدیریت هتلداری ، رشته کاردانی : فناوری اطلاعات و ارتباطات
مدرک کارشناسی ارشد(دارم یا ندارم) : ترم آخر ارشد هستم .
رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد : کارآفرینی گرایش کسب و کار جدید
تعداد مقالات : فعلا یک مقاله به همراه استادم در همایش ملی گردشگری الکترونیکی دارم .
تعداد توصیه نامه : به میزان کافی می توانم داشته باشم . چون کلاً دانشجوی فعالی در دانشگاه بوده ام .
سابقه کار : 2 سال و 6 ماه
سابقه دریافت بورس : خیر
تالیف و یا ترجمه کتاب : خیر
نمره زبان : هنوز دریافت نکردم ولی قصد دارم تا قبل از پایان تابستان امسال مدرک تافل را با نمره خوب بگیرم .
دانشگاه ها و رشته هایی که می خواهید ببینید شانستون براشون چقدر هست: .
متاسفانه دوره ی من آموزش محور هستش و من نمی دونم که آیا امکان دکتری برام هست یا نه ؟
اما این سوال رو هم از شما داشتم که اگه نتونم دکتری پذیرش بگیرم ، آیا امکان خوندن فوق لیسانس با بورس برام وجود داره ؟
چون به هیچ عنوان شرایط پرداخت شهریه های به این زیادی رو ندارم .
و در آخر اینکه من متاهل هستم و 30 ساله .
ممنونم از پاسخگویی شما
سلام
اگر نظر من را بخواهید با توجه به تفاوت رشته های تحصیلی ایشان در مقاطع تحصیلی مختلف شانس بورس دکتری خیلی برای ایشان کم می شود و بهتر از بنده اطلاع دارید که بدون پایانامه بیشتر دانشگاه ها ایشان را ارزیابی نمی کنند
پیشنهاد من مستر دوم اپلای کردن هست ولی بنظر شخصی من با توجه به متاهل بودن و شانس ناچیز بورس مستر شدن اگر شرایط مالی ایده عالی ندارند دکتری داخل شاید اینده بهتری داشته باشد برای این دوست بزرگوار
اگر نظر من را بخواهید با توجه به تفاوت رشته های تحصیلی ایشان در مقاطع تحصیلی مختلف شانس بورس دکتری خیلی برای ایشان کم می شود و بهتر از بنده اطلاع دارید که بدون پایانامه بیشتر دانشگاه ها ایشان را ارزیابی نمی کنند
پیشنهاد من مستر دوم اپلای کردن هست ولی بنظر شخصی من با توجه به متاهل بودن و شانس ناچیز بورس مستر شدن اگر شرایط مالی ایده عالی ندارند دکتری داخل شاید اینده بهتری داشته باشد برای این دوست بزرگوار
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]