22-01-2015, 05:03 AM
(20-01-2015, 10:21 PM)'oliver' نوشته:سلام دوستان میخوام بدونم آیا شراط لازم رو دارم برای پذیرش از آمریکا و یا کانادا یا دانمارکممنون خیلی مهمه کمکم کنید
دانشجوی نرم افزار۱ - من لیسانس رو خراب کردم حالا اگر در ارشد خوب بخونم و معدل خوبی وکسب کنم حلا دانشگاه آزاد باشه و همینطور بار زومه تسلط بر CCNA , MCSA و GNS3 و packet tracer و زبان های طراحی وب PHP,CSS3,JS,node.js آشنایی با C# , c++ و سابغه تدریس برای پلیس فتا ... و مقالات داخلی و ایلتس ۷ و همینوطور تسلط به برنامه ها گرافیکی مثل فتوشاپ و تعمیرات کامپیوتر و ... برنامه نویسی ربات و همینطور داشتن یک صفحه شخصی که نمونه پروژه های انجام داده شده من درآن باشد که استاد بتونه از کارای من سردربیاره و ... راستی من در زبان Speaking من خلیلی خوب هست میتونم دوباره برای ارشد پذیرش بگیرم که بورس کامل شم چون از پس هزینه ها بر نمیام و یا چه پیشنهادی دارین برای من که بتونم اقدام کنم و بورس بشم البته روی پروژه مهمی پزشکی هم کار میکنم برای خوارزمیکجا رو پیشنهاد میکنید ؟ دوستان چه چیزی کم دارم که باید روش کار کنم ؟
سلام
معدلتون رو ذکر نکردید برای ارشد امکان گرفتن فاند برای کسایی که معدل خوب و رزومه خوبی هم که دارند خیلی پایین هست.اگه معدلتون زیر 15 هست امکان پذیرش گرفتن کمه چه برسه به فاند!
توصیه من به شما اینه که بین این همه مهارتهایی که ذکر کردید 1 یا 2 تا از مهارت های بروز رو انتخاب کنید و بهش کاملا مسلط بشید طوری که تخصص اصلیتون بشه و در اون زمینه خبره باشید. و اینکه برای ارشد ایران اقدام کنید و سعی کنید معدل بالایی رو کسب کنید و در طول دوره ارشد کار پژوهشی انجام بدید مقاله بنویسید و برای GRE و تافل خودتون رو اماده کنید.
و بعد برای دکتری اقدام کنید، اینجوری هم شانستون بالا میره و هم زمان دارید!
موفق باشید
معدلتون رو ذکر نکردید برای ارشد امکان گرفتن فاند برای کسایی که معدل خوب و رزومه خوبی هم که دارند خیلی پایین هست.اگه معدلتون زیر 15 هست امکان پذیرش گرفتن کمه چه برسه به فاند!
توصیه من به شما اینه که بین این همه مهارتهایی که ذکر کردید 1 یا 2 تا از مهارت های بروز رو انتخاب کنید و بهش کاملا مسلط بشید طوری که تخصص اصلیتون بشه و در اون زمینه خبره باشید. و اینکه برای ارشد ایران اقدام کنید و سعی کنید معدل بالایی رو کسب کنید و در طول دوره ارشد کار پژوهشی انجام بدید مقاله بنویسید و برای GRE و تافل خودتون رو اماده کنید.
و بعد برای دکتری اقدام کنید، اینجوری هم شانستون بالا میره و هم زمان دارید!
موفق باشید
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»