سلام به همه. امروز حرفام جدیه جدیه .تحصیل در خارج خیلی خوبه خیلی پیشرفت میکنید با یک جهان دیگه مواجه میشید که هر روز مثل آلیس در سرزمین عجایب یک چیزی واسه کشف هست اما به شرطی که بی پروایی نکنید و بتونین مواظب خودتون باشید.من قصد نداشتم تا قبل تعطیلات ترمم اینجا یادداشت بذارم چون اصلا وقتشم نداشتم. اصلا دلم نمیخواد این خبر رو اینجا مطرح کنم ولی لازم میبینم که بگم چون دیدتونو برای زندگی مستقل در خارج باز میکنه یعنی جایی که شما به تنهایی مسئول همه زندگیتون هستین. یک بار دیگه تاکید میکنم رو این مفهوم شما تنهایید و همه مسئولیتها یه عهده خودتونه . مخصوصا مراقبت از خودتون .همه زندگیتون یعنی پولتون، جونتون، و اتاقتون و این تصور که محیط خارج گل و بلبله و اینجا هیچ خطری وجود نداره وهمه آدمه خوبن کاملا اشتباهه. همون اندازه که در تهران از همه چی و همه کس می ترسیدین اینجا هم بترسین و به هیچکس اعتماد نکنین و کسی رو به اتاقتون یا خونتون راه ندین با افراد غریبه هیچ تماس بیخودی نداشته باشین حتی با ایرانیها و مخصوصا پناهنده ها. رعایت نکردن هر کدوم این نکات ممکنه به قیمت جونتون تموم شه.برای اینکه عمق مطلب رو درک کنید و بفهمید چقدر دارم جدی صحبت میکنم متاسفانه مجبورم بگم که تو یک خوابگاه خصوصی دانشجویی اینجا در آلمان یک کیلومتر اونورتر از محل زندگی من هفته گذشته جسد یک پسر چینی رو تو اتاقش پیدا کردند که دستها و پاهاش بسته بود و یک مشما هم رو سرش بوده که احتمالا با اون خفه اش کردن. این مسئله ناشی از اعتماد بیجاست.پس خطر همه جا هست و جاهای ناشناخته به هیچ وجه تنها نرید با افراد غریبه سرو کاری نداشته باشین. و مخصوصا کلوب که افراد شروری اونجا هستند که دنبال طعمه های خودشون میگردن.نوشیدنی و غذاتونو به هیج وجه نیمه کاره رو میز رها نکنید مثلا برین دستشویی و برگردین دوباره ادامه شو بیاین بخورین یک مسئله ای که اینجا مد شده ریختن داروهای بیهوشی و خواب آور تو نوشیدنی و غذاست بعد از اینکه آدم هوش و حواسشو از دست داد دیگه هر اتفاقی ممکنه. سر میز غذا چشمتون رو از چیزهایی که دارین میخورین بر ندارین ریختن این جور چیزها در نوشیدنی یا غذا کمتر از یک دقیقه زمان میبره که میتونه با پرت کردن حواستون انجام شه.
1. اینجور مکانها نرید
2.در صورتیکه رفتید نوشیدنی فقط و فقط باید تو دستتون یاشه تا تموم شه.
3.از دادن شماره تلفن به افرادی که هیج شناختی نسبت بهشون ندارین یعنی در همون برخورد اول ازتون شماره تلفن میخوان اجتناب کنید اینجا نرم افزارهایی وجود داره که افراد میتونن با داشتن شماره تلفن موبایل، شما رو تعقیب کنن و یا محل زندگیتونو پیدا کنن و طبیعتا بفهمن چه ساعتی خونه هستید یا نیستید. فقط با رد و بدل یک شماره تلفن که کار پیش پا افتاده ای به نظر میاد
4. در فیسبوک با آی دی اصلیتون که عکس و همه اطلاعات شخصیتون توشه عضو هیج انجمنی نشید در صورت تمایل به عضویت یک آی دی فرعی برای خودتون بسازید بدون عکس و اطلاعات شخصی. یک دختری از اینکه حکش کرده بودند و عکساشو جای دیگه تو فیسبوک دیده بود شاکی بود
5.از دادن هر اطلاعات شخصی به هرکس اجتناب کنید. لزومی نداره کسی در مورد شما چیزی بدونه. من اینجا تنها زندگی میکنم ولی به همه گفتم همخونه ای دارم.
تا پیام بعدی خدانگهدار
1. اینجور مکانها نرید
2.در صورتیکه رفتید نوشیدنی فقط و فقط باید تو دستتون یاشه تا تموم شه.
3.از دادن شماره تلفن به افرادی که هیج شناختی نسبت بهشون ندارین یعنی در همون برخورد اول ازتون شماره تلفن میخوان اجتناب کنید اینجا نرم افزارهایی وجود داره که افراد میتونن با داشتن شماره تلفن موبایل، شما رو تعقیب کنن و یا محل زندگیتونو پیدا کنن و طبیعتا بفهمن چه ساعتی خونه هستید یا نیستید. فقط با رد و بدل یک شماره تلفن که کار پیش پا افتاده ای به نظر میاد
4. در فیسبوک با آی دی اصلیتون که عکس و همه اطلاعات شخصیتون توشه عضو هیج انجمنی نشید در صورت تمایل به عضویت یک آی دی فرعی برای خودتون بسازید بدون عکس و اطلاعات شخصی. یک دختری از اینکه حکش کرده بودند و عکساشو جای دیگه تو فیسبوک دیده بود شاکی بود
5.از دادن هر اطلاعات شخصی به هرکس اجتناب کنید. لزومی نداره کسی در مورد شما چیزی بدونه. من اینجا تنها زندگی میکنم ولی به همه گفتم همخونه ای دارم.
تا پیام بعدی خدانگهدار
حافظ از دست مده دولت این کشتی نوح ورنه طوفان حوادث ببرد بنیادت