22-01-2015, 02:33 PM
'ddavood dateline='' نوشته: باسلام
در مورد دانشگاه های خارجی میخواستم بپرسم که:
من مدرک لیسانسم از دانشگاه آزاد واحد جامع شوشتر در رشته عمران با معدل 16/02 و مدرک فوق لیسانسم هم با معدل 19/02 در رشته مهندسی و مدیریت ساخت با پایاننامه 20 و دارای 1 مقاله isi با if=0.57 و 1 مقاله isc و 3 مقاله همایش بین المللی نمایه شده در isc کنفرانس و 3 مقاله همایش داخلی در همین دانشگاه گرفته ام.
در این مورد میخواستم بپرسم که:
1- آیا برای دکترا در خارج مورد قبول میباشد یا نه؟
2- اگر دکترایم را در دانشگاه آزاد مثلا واحد اهواز با معدل بالا و مقالات isi و isc و تالیفات علمی بگیرم آیا در زمینه شغلی و دانشگاهی مورد قبول کشورهای اروپایی و آمریکایی میباشد؟
با تشکر
بنظر من مدارک تحصیلی شما برای گرفتن پذیرش و حتی بورسیه در مقطع دکتری مناسب هست فقط شما یک نمره زبان و جی ار ای بالا باید اضافه کنید
در مورد بخش دوم سوال شما اگه منظور برای پست دکتری هست بنظر من بعید هست چون اینجا دوره دکتری بسیار متفاوت از ایران هست ولی اگر برای کار مد نظر دارید بیشتر کارهای موجود در اروپا و امریکا نیازی به مدرک دکتری ندارد بنظر من اور کووالی فاید می شوید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]