23-01-2015, 01:27 PM
(20-01-2015, 10:41 PM)'vesta' نوشته: سلام! من تازه عضو شدم و چن تا سوال داشتم...
برای بورس اگه یک سال اقدام کردی و رد شدی برای سال بعد بازم میتونی یا نه؟
فرق ریز نمرات با گواهی ریز نمرات چیه؟
مدارکی که برای ترجمه میدیم باید کپی برابر اصل باشه؟
وقتی هم که دفترچه رو خوندم یه جاهایی رو نفهمیدم اگه لطف کنین یه توضیحی بدین!
منظورش از مدارک اصلی و کپی شده کدوماس مثلا؟1set of the orginal documents and 3 sets of the photocoped ones should be placed in a separate envelope.منظور از اینم نفهمیدم بالاخره چجوری بزاریمشون:each document can be stapled, but do not staple all the documents together, or do not put them into a transparent file one by one.تو این فایل یه بخش مربوط به شماره گذاریه میشه اونم یه توضیحی بدین منظور از شماره چیه؟ شماره صفحه یا مثلا ترتیب مدارک؟
other documents exept the ones written on a form prescribed by NIID should contain their numbers and names on the top right!
ویه سوال دیگه، حتما باید پاسپورت پدر و مادر باشه؟ شناسنامه یاگواهی تولدی که رابطه توش مشخص شده باشه کافی نیست؟
واینکه گواهی که نشون میده من تو مدرسه و کلاس چه رتبه ای داشتم رو فرم خاصی مشخص میکنه یا یه نوشته از مدیر با مهر مدرسه است؟
سیستم نمره دهی مدرسه رو کی و کجا باید توضیح بدیم؟ یعنی مدرسه باید بنویسه یا خودمون؟
ببخشید کمی با تاخیر پاسخ دادم. به ترتیب به سوالات شما پاسخ میدم.
1- بله مشکلی نیست برای هر چند سال میتونی اقدام کنی.
2- گواهی ریزنمرات در واقع به تایید مراجع زیرربط نرسید و باید حتماً برای دارالترجمه و وزارت امور خارجه و دادگستری مهر بخوره.
3- بهتره این مورد رو در نظر بگیرید که برابر با اصل باشه
4- منظور از این به دانشگاه باید نسخه اصلی تایید شده و کپی از اون رو بدهید. البته من برای دانشگاهی که مطمئن بودم پذیرش میدن این کارو انجام دادم.
5- منظور از متن اینه که مدارک رو باهم پلمپ و بست نکنید اون گیره اهنی باید جدا باشه و همه رو تو یه فایل قرار بدهید.
6- شماره NIID کدیه که از طریق اوون برای اسکولارشیپ اقدام کردی.
7- پاسپورت پدر و مادر؟!!! متوجه این سوال نشدم!!!
8- از مدرسه و اموزش و پرورش منطقه.
9- اینم مدرسه مینویسه و داراترجمه خودش میدونه.
1- بله مشکلی نیست برای هر چند سال میتونی اقدام کنی.
2- گواهی ریزنمرات در واقع به تایید مراجع زیرربط نرسید و باید حتماً برای دارالترجمه و وزارت امور خارجه و دادگستری مهر بخوره.
3- بهتره این مورد رو در نظر بگیرید که برابر با اصل باشه
4- منظور از این به دانشگاه باید نسخه اصلی تایید شده و کپی از اون رو بدهید. البته من برای دانشگاهی که مطمئن بودم پذیرش میدن این کارو انجام دادم.
5- منظور از متن اینه که مدارک رو باهم پلمپ و بست نکنید اون گیره اهنی باید جدا باشه و همه رو تو یه فایل قرار بدهید.
6- شماره NIID کدیه که از طریق اوون برای اسکولارشیپ اقدام کردی.
7- پاسپورت پدر و مادر؟!!! متوجه این سوال نشدم!!!
8- از مدرسه و اموزش و پرورش منطقه.
9- اینم مدرسه مینویسه و داراترجمه خودش میدونه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public