27-01-2015, 02:39 PM
(27-01-2015, 02:32 PM)'eliha1' نوشته: سلام خسته نباشید من چندتا سوال با اجازه بپرسم
من میخوام از یکی از دانشگاههای کره جنوبی بورسیه بگیرم چندتا سوال راجع بع پورتوفولیو دارم اینکه کارای کاردانیم زیاد قوی نیستن ولی بهتر نیست اونارو هم با کد و 3d max از اول بکشم و شیت بندیش کنم و رارندوشون کنم ؟و کارای کارشناسیم هم همینطور؟چندتا کار حداقل باید توی پورتوفولیوم داشته باشم؟بعد میگید کارا باید حرفه ای باشه میشه یکم بیشتر توضیح بدید که چقدر حرفه ای باشه و میشه یک نمونه کار بذارید ؟آیا باید مثل این نمونه کار باشن؟ببخشید من کد و 3d max بلد نیستم ولی کد رو تا حدودی بلدم میشه بهم کتابی چیزی برای آموزش حرفه ایش معرفی کنید؟برای دریافت بورسیه کره ی جنوبی چندتا نرم افزار و چه نرم افزارهایی رو بهتره بلد باشم؟
http://mitchsahl.com/wp-content/uploads/.../Page1.jpg
خب چیزی که مسلمه هر چی بیشتر بلد باشین و کارتون حر فه ای باشه بهتره برای مد و تری دی مکس و وی ری یه کتاب بهتون معرفی می کنم که خیلی خوبه خودم بیشترشو خوندم اسمش کاربرد نرم افزارهای ترسیمی برای معماران و مهندسین475 صفحه داره جلدشم سفید و قرمز رنگه کتاب کم یابی نیست باید بتونی تو کتاب فروشی ها پیداش کنی.