(27-01-2015, 01:28 AM)'maryam74' نوشته: سلام دوستان من واقعا کمک لازمم من ترم4 برق هستم وترم بعدهم بایدگرایش انتخاب کنم میشه درمورده اینکه کدومگرایش بهتزه توضیح بدین دخترهستم و واقعا از لحاظ آینده و بازارکارسردرگمم خودم الکترونبک دوس دارم کنترل نمیدونم چی هست و بازارکارواسم مهم هست لطفا هرچقدرمیتونید کمکم کنین ممنونم[img]images/smilies/confused.gif[/img]
سلام
نگفتید که قصد تحصیل در خارج ایران رو دارید یا خیر؟ بازار کار در هر جا متفاوته. اما اگر بخواهید کاری کنید که اگر در آینده هم خواستید برید راه باز و افق ها کمی روشن تر باشه من موارد DSP و کلا کار روی پردازش تصویر و سیگنال رو توصیه میکنم. اما نمیدونم شما امکان این انتخاب رو دارید یا خیر. قدرت رو خصوصا قسمتی که سمت انرژی میره توصیه نمی کنم خصوصا از نوع نو.کنترل خوبه اما باز حساسیت های خاص خودش رو برای ویزا برای برخی کشورها داره.
کلا پردازش تو دنیا خیلی مطرحه و از انالوگ خیلی بیشتر موقعیت پیشرفت داره.
الکترونیک آنالوگ رو توصیه نمیکنم. تو ایران که امکان ساخت نیست خارج کشورم اساتید کمی دیدم روش کار کنند. البته ممکنه خیلی معروف باشند اما در اقلیت هستند.
ارادت
نگفتید که قصد تحصیل در خارج ایران رو دارید یا خیر؟ بازار کار در هر جا متفاوته. اما اگر بخواهید کاری کنید که اگر در آینده هم خواستید برید راه باز و افق ها کمی روشن تر باشه من موارد DSP و کلا کار روی پردازش تصویر و سیگنال رو توصیه میکنم. اما نمیدونم شما امکان این انتخاب رو دارید یا خیر. قدرت رو خصوصا قسمتی که سمت انرژی میره توصیه نمی کنم خصوصا از نوع نو.کنترل خوبه اما باز حساسیت های خاص خودش رو برای ویزا برای برخی کشورها داره.
کلا پردازش تو دنیا خیلی مطرحه و از انالوگ خیلی بیشتر موقعیت پیشرفت داره.
الکترونیک آنالوگ رو توصیه نمیکنم. تو ایران که امکان ساخت نیست خارج کشورم اساتید کمی دیدم روش کار کنند. البته ممکنه خیلی معروف باشند اما در اقلیت هستند.
ارادت
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull