29-01-2015, 09:49 AM
(28-01-2015, 11:40 PM)'nanock' نوشته: سلام،
ببخشید این صفحه مدارک لازم برای دانشگاه هست .... این یکی صفحه هم برای دکترای برق هست .... این لینک هم واسه اپلای آنلاین هست ... درست؟ ... حالا چند حالت پیش میاد ...
1- طبق لینک اول باید ریزنمرات واسه دانشگاه پست بشه ... درسته؟
2- طبق لینک سوم باید آنلاین اپلای کرد ... اینم درست؟
3- طبق دومی هم ددلاین ها مشخصه ... درست؟
من ریزنمرات رو پستی بفرستم دانشگاه، بعد انلاین هم پر کنم، بعد ددلاین هم که خیلی مونده، البته باید تا 1 مارچ مدارکم اونجا باشه ....الان کسی تجربه اپلای واسه دکترای برق رو داره؟ روال همین بود دیگه درسته؟
سوال دومم اینه که جواب نهایی رو کی میدن؟
ممنون
اینطور که من متوجه شدم. جوابتون در این دو قسمته.
Once you have completed the online application, it is important to ensure the university receives all necessary supporting documents.
With the exception of your reference letters, we strongly encourage you to upload copies of your supporting documents (including unofficial transcripts and test scores) as they will allow us to proceed with the initial assessment of your application and will speed up the review of your file.
یعنی اینکه شما مدارک رو آنلاین میفرستی و بعد مدارک مورد نیاز رو پست میکنید، اما به محض اینکه مدارک آنلاین دستشون برسه بررسی رو شروع میکنند..Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers