30-01-2015, 12:16 PM
(30-01-2015, 07:03 AM)'pouna.system' نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم...
من ورودی 86 دانشگاه آزاد اسلامی رشته کامپیوتر مقطع کاردانی بودم... متأسفانه به علت مشکلات خانوادگی و همچنین مشمولیت خدمت سرباز نتونستم تحصیلم رو به اتمام برسونم و در سال 91 انصراف دادم... الان خدمتم تمام شده و ازدواج کردم و قصد ادامه تحصیل رو دارم... (چون زنم خیلی گیر میده [img]images/smilies/biggrin.gif[/img])
آخرین وضعیت تحصیلیم در دانشگاه آزاد 2ترم مشروطی و معدل 10.75 بوده [img]images/smilies/blush.gif[/img]...
و الان دوتا تصمیم جلو پام هست و کلی سوال خیلی مهم برام پیش اومده که در 2 بخش مطرح میکنم...
1- بازگشت به تحصیل پس از انصراف: اگه دوباره بخوام به تحصیل برگردم شرایطی که در بالا توضیح دادم قابل پذیرشه از طرف دانشگاه؟ تکلیف معدل پایینم چی میشه و آیا تغییری میکنه؟ دروسی که با نمره زیره 12 قبول شدم تکلیفشون چیه؟ آیا نمرات پایین که قبل از انصرافم گرفتم بعد از بازگشت دوباره به تحصیل سره جاشونه و باید با معدل پایین 10.75 شروع کنم...[img]images/smilies/undecided.gif[/img]
2- کنکوره مجدد: آیا با شرایطی که در بالا توضیح دادم میتونم دوباره کنکور شرکت کنم؟ آیا متونم دوباره رشته کامپیوتر رو انتخاب کنم و در دانشگاه آزاد ، دانشگاه دولتی یا پیام نور ادامه تحصیل بدم؟[img]images/smilies/undecided.gif[/img]
اگه توضیح جامع بدید ممنون میشم...
در آخر تشکر میکنم از کسانی که زحمت میکشن و به سوالات پاسخ میدن[img]images/smilies/heart.gif[/img]...
با سلام
دوست عزیز به نظر من شما میتونین هر دو مورد را انجان بدید . البته شرایط اولی بسته سیاست دانشگاه داره که ایا میتونین از همون ترم دوباره شروع به تحصیل کنید یا نه که در موارد بسیار دیدم اتفاق میفته . و اما شما اگه دوباره کنکور بدین و قبول شین (دولتی - پیام نور - ازاد ) میتونین تطبیق واحد بدبن که البته تطبیق واحد از ازاد به دولتی و پیام نور رو نمیدونم که میشه یا نه .
در کل شما میتونین کنکور سراسزی بدین و دولتی بخونین.
پیشنهادم اینه با این وضعیت معدل اصلا به فکر دوباره از سر گرفتن و تطبیق واحد نباشین . همون بهتر که از اول بخونین .
با تشکر
دوست عزیز به نظر من شما میتونین هر دو مورد را انجان بدید . البته شرایط اولی بسته سیاست دانشگاه داره که ایا میتونین از همون ترم دوباره شروع به تحصیل کنید یا نه که در موارد بسیار دیدم اتفاق میفته . و اما شما اگه دوباره کنکور بدین و قبول شین (دولتی - پیام نور - ازاد ) میتونین تطبیق واحد بدبن که البته تطبیق واحد از ازاد به دولتی و پیام نور رو نمیدونم که میشه یا نه .
در کل شما میتونین کنکور سراسزی بدین و دولتی بخونین.
پیشنهادم اینه با این وضعیت معدل اصلا به فکر دوباره از سر گرفتن و تطبیق واحد نباشین . همون بهتر که از اول بخونین .
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana