30-01-2015, 01:16 PM
(30-01-2015, 05:49 AM)'سپید' نوشته: سلام.خسته نباشید.من تازه با این پست آشنا شدم.راستش واسه خرید گوشی اپل 6 از ارمنستان میخواستم از شما اطلاعات بگیرم.آیا به نظر شما قابل اطمینان هست که این خرید رو از اونجا انجام بدم و گوشی رو با پست آرامکس واسم بفرستن؟
میخواستم راهنماییم کنید و بگید آیا تاحالا چنین پستی یعنی خرید گوشی از کشور ارمنستان از طریق پست آرامکس صورت گرفته؟آیا مورد اطمینان هست؟
ممنون از شما.
سلام
دوست خوب با توجه به تحریم بودن ایران اگه گوشی به دست شما نرسد بنظر من دست شما به هیچ کجا بند نیست من اگه باشم از همون ایران می خرم که هر مشکلی پیش امد به فروشنده مراجعه کنم
به فرض مثال گوشی دست شما برسد ولی ایراد سخت افزاری یا نرم افزاری داشته باشد چکار خواهید کرد
اگر اروپا بودید به سادگی به نماینده شرکت مراجعه می کردید ولی ایران فرق داره شرایط
دوست خوب با توجه به تحریم بودن ایران اگه گوشی به دست شما نرسد بنظر من دست شما به هیچ کجا بند نیست من اگه باشم از همون ایران می خرم که هر مشکلی پیش امد به فروشنده مراجعه کنم
به فرض مثال گوشی دست شما برسد ولی ایراد سخت افزاری یا نرم افزاری داشته باشد چکار خواهید کرد
اگر اروپا بودید به سادگی به نماینده شرکت مراجعه می کردید ولی ایران فرق داره شرایط
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]