31-01-2015, 04:11 PM
(31-01-2015, 03:30 PM)'Ali.ch.since' نوشته: سلام دوستان.ممنون از گروه و همه ی دوستان که وقت میزازن و واسه ی من و امثال من که سوال های هرچند کوچک هم داریم جواب میدین به بهترین نحو.
من تازه میخام سروع کنم از 504 خواندن و از چند ماه بعد به خواندن کتاب اموزش جی ار ای و بقیه کتاب ها چون فعلا سطح زبانم چند ماه مونده تا خوب بشه.
از دوستان خودم پرسیدم گفتند که با نمره ی جی ار ای بالا و نمره تافل بالا دانشگاه های امریکا و کانادا پذیرش رایگان و فوند میدن.آیا این حقیقت داره؟؟؟ چون من به صورت کاملا جدی میخام واسه ازمون 15 ماه اینده بخونم و هدف دارم.
ممنون
یک سری فاکتورها در گرفتن پذیرش دخیل هستن. معدل، نمره تافل و GRE، مقاله و دانشگاهی که از اون فارغ التحصیل شدین. بنابراین وقتی شما از این فاکتورها صحبتی نکردید کسی نمیتونه بگه که آیا شما شانس خوبی برای گرفتن پذیرش و فاند دارید یا نه. من پیشنهاد میکنم که حتما حتما یه نگاهی به جزوه پذیرش بندازید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا