01-02-2015, 12:58 PM
(01-02-2015, 11:56 AM)'saaaaam' نوشته:سلام
دوست خوب در مورد رزومه پژوهشی شما بنظر با توجه به رشته شما پرتفولیو بدی ندارید
پیشنهاد می کنم دانشگاه های ایتالیا و اسپانیا را جستجو کنید که بیشتر احتمال فاند گرفتن را دارید
اما در مورد دانشگاه های رایگان دانشگاه های فرانسه - المان - استونی - فنلاند و نروژ را بدقت بررسی کنید
بهر حال بنظر می رسد شاید در ایران ادامه تحصیل بدهید با توجه به نت ورک شما موفقتر خواهید بود تا هم زندگی بهتر و هم تحصیلات راحتتری را داشته باشید
ممنون از راهنمایی تون. یک پورتفولیو تهیه کردم از نمونه کارهام که تایید اساتیدم هم رو گرفتم رو اون زمینه.
در مورد نت ورک دقیقا متوجه منظورتون نشدم ...
ولی کلا من قصد مهاجرت دارم تمام اون پروژه های پژوهشی هم با هزینه شخصی بوده و تنها چیزی که نصیبم شد یک البوم پر از تقدیرنامه است که هیچ جا اهمیتی بهش نمیدن متاسفانه [img]images/smilies/sad.gif[/img]
ترجیحا میخوام کشوری رو انتخاب کنم که شرایط زندگی خوبی داشته باشه. برای کانادا دارم اقدام میکنم ولی با توجه به شرایط و زمان اعتبار مدرک ایلتس میخوام برای چندجای دیگر همزمان اقدام کنم.
در مورد پورتفولیو برای کانادا گفته بود هرکاری که نشون دهنده خلاقیت و فعالیته بزارید و من نمونه کارهای عکاسی یا طراحی المانهای شهری رو گذاشتم ولی برای چند دانشگاه دیگه چک کردم فقط نمونه کار مهندسی خواستند. در مورد پورتفولیو اسپانیا ایتالیا اطلاعی دارید؟؟
در مورد نت ورک دقیقا متوجه منظورتون نشدم ...
ولی کلا من قصد مهاجرت دارم تمام اون پروژه های پژوهشی هم با هزینه شخصی بوده و تنها چیزی که نصیبم شد یک البوم پر از تقدیرنامه است که هیچ جا اهمیتی بهش نمیدن متاسفانه [img]images/smilies/sad.gif[/img]
ترجیحا میخوام کشوری رو انتخاب کنم که شرایط زندگی خوبی داشته باشه. برای کانادا دارم اقدام میکنم ولی با توجه به شرایط و زمان اعتبار مدرک ایلتس میخوام برای چندجای دیگر همزمان اقدام کنم.
در مورد پورتفولیو برای کانادا گفته بود هرکاری که نشون دهنده خلاقیت و فعالیته بزارید و من نمونه کارهای عکاسی یا طراحی المانهای شهری رو گذاشتم ولی برای چند دانشگاه دیگه چک کردم فقط نمونه کار مهندسی خواستند. در مورد پورتفولیو اسپانیا ایتالیا اطلاعی دارید؟؟