من براتون فایل رو طوری درست کردم که برای کارشناسی تا 65 تا درس و برای ارشد تا 12 تا درس رو بتونید وارد کنید. اگر بیشتر بودن بگین تا دوباره اصلاحش کنم. در واقع الان دو تا فایل شده یکی با عنوان Revided for BSC و دیگری Revised for MSC. تفاوتشون در اینه که تعداد درس ها متفاوت هست و همین طور در کادر مربوط به حداقل و حداکثر نمره برای کارشناسی به ترتیب 10 و 20 و برای ارشد به ترتیب 12 و 20 هست. همین طور من تیک مربوط به اینکه برای کارشناسی هست یا ارشد رو در فایل ها زدم و تنها کاری که نیازه بکنید اینه که واحد هر درس و نمره ای که در اون آوردین رو در ستون مربوطه بنویسید و بقیه به صورت خودکار محاسبه خواهند شد.
همین طور به جای Course 1 و Course 2 و غیره، اسم درس موردنظر رو بنویسید.
با توجه به اینکه تا جایی که من اطلاع دارم همه دروس در ایران دارای نمره هستند، نیازی به پر کردن جدول Courses with passed or not passed نیست. این جدول برای دروسی هست که در اون نمره ای داده نمیشه بلکه یا شما درس رو می گذرونید یا می افتین. مثلا درس کارآموزی یا سمینار در مدرک های خارجی گاهی به این شکل هست و فقط اشاره میشه که اون رو گذروندین و نمره ای بهش داده نمیشه.
همین طور به جای Course 1 و Course 2 و غیره، اسم درس موردنظر رو بنویسید.
با توجه به اینکه تا جایی که من اطلاع دارم همه دروس در ایران دارای نمره هستند، نیازی به پر کردن جدول Courses with passed or not passed نیست. این جدول برای دروسی هست که در اون نمره ای داده نمیشه بلکه یا شما درس رو می گذرونید یا می افتین. مثلا درس کارآموزی یا سمینار در مدرک های خارجی گاهی به این شکل هست و فقط اشاره میشه که اون رو گذروندین و نمره ای بهش داده نمیشه.
(02-02-2015, 09:55 PM)'nanock' نوشته:آقا یکی به این پست جواب بده ....
تو فایل ضمیمه به نظرتون برای اینکه همه درسها جا بگیرن تو مقطع کارشناسی فقط معدل ها رو بذارم کافیه به نظرتون یعنی بجای کورس ها نمره معدل رو بذارم یا از ادمیشن آفیس بپرسم؟
خیلی خیلی ممنون
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -