(03-02-2015, 02:12 PM)'Amir-maj' نوشته: سلام.خوبین.من لیسانس مهندسی آب دارم ازدانشگاه دولتی اما معدلم اصلا خوب نیست (۱۲) علاقه ای هم به این رشته ندارم میخوام بدونم اگه بخوام فنلاند بیزینس بخونم برا لیسانس معدل کل دیپلم(۱۷/۵) براشون مهمه ؟یا معدل کتبی نهایی سال سوم(۱۴/۹۷)؟ یا معدل پیش دانشگاهی (۱۲/۵)؟ کارنامه قبولی کنکورم میخوان؟ اینکه من یه لیسانسم دارم تاثیری داره؟ به نظرتون با این شرایط اصلا شانس قبولی دارم؟ اگه دارم برای اپلای کردن تو دانشگاه های مختلف باید هزینه بدم ؟ چه قدر؟
ببخشید سوالام زیاد شد
با سلام
دوست عزیز بله لیسانس به زبان انگلیسی هم ارایه میشه ولی بیشتر دوستان اول واسه مستر اقدام کردند و وقتی رفتند فنلاند اونجا از اول دوباره لیسانس میخونند .
دوما شما با این مدرکتون میتونین واسه رشته های مدیریتی اپلای کنین . نمونش دوست و مدیر عزیز قبلی جناب شاهین عمران خونده بودند و الان فارغ التحصیل از در رشته مدیریت صنعتی از دانشگاه واسا هستند .
راجبه مارکتینگ جناب سام بهتر از ما میتونن شما رو راهنمایی کنن .
و یه پیشنهاد دوستانه دارم , اپلای و فاند گرفتن در اینده با رشته مهندسی که دارید خیلی راحتتر و میسر تر از رشته های اقتصادی و مدیریتی است .
با تشکر
دوست عزیز بله لیسانس به زبان انگلیسی هم ارایه میشه ولی بیشتر دوستان اول واسه مستر اقدام کردند و وقتی رفتند فنلاند اونجا از اول دوباره لیسانس میخونند .
دوما شما با این مدرکتون میتونین واسه رشته های مدیریتی اپلای کنین . نمونش دوست و مدیر عزیز قبلی جناب شاهین عمران خونده بودند و الان فارغ التحصیل از در رشته مدیریت صنعتی از دانشگاه واسا هستند .
راجبه مارکتینگ جناب سام بهتر از ما میتونن شما رو راهنمایی کنن .
و یه پیشنهاد دوستانه دارم , اپلای و فاند گرفتن در اینده با رشته مهندسی که دارید خیلی راحتتر و میسر تر از رشته های اقتصادی و مدیریتی است .
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana