04-02-2015, 01:04 AM
(03-02-2015, 10:53 PM)'mrezza' نوشته: سلام
چند روز پیش نامه ریجکت شدن درخواست اقامت فنلاند برای فرصت مطالعاتی ۶ ماهه رو گرفتم که دلیل رد شدنthe applicant is deemed a threat to public safety and the international relations of Finlandگفتند که میشه اعتراض کرد به نظرتون امیدی هست؟ اصلا باید در نامه اعتراض چی بنویسم؟ نمی دونم به علت رشتهام که مهندسی شیمی هست رد شدهام یا به علت موضوع پروژه یا به علت دیگری. هیچ فعالیت سیاسی و نظامی هم نداشتم.
سلام
بسیار متاسف هستم دوست عزیز ولی کلا اتحادیه اروپا بر روی رشته شما بسیار حساس هست و بندرت ویزا می دهند
بنظر من موضوع تحقیق شما اگه هیچ ارتباطی با موضوعات تحریم ندارد به زبان ساده توضیح دهید و از استاد خود هم کمک بگیرید
امیدوارم که هرچه زودتر شرایط بهتری فراهم شود
بسیار متاسف هستم دوست عزیز ولی کلا اتحادیه اروپا بر روی رشته شما بسیار حساس هست و بندرت ویزا می دهند
بنظر من موضوع تحقیق شما اگه هیچ ارتباطی با موضوعات تحریم ندارد به زبان ساده توضیح دهید و از استاد خود هم کمک بگیرید
امیدوارم که هرچه زودتر شرایط بهتری فراهم شود
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]