05-02-2015, 01:54 PM
(05-02-2015, 01:48 PM)'mah shad' نوشته: سلام، من دانشجوی نرم افزار در مقطع کارشناسی هستم، دانشگاه تهران شمال
فک کنم با معدل حدود ۱۵ فارغالتحصیل بشم ، و تا ساله دیگه میتونم آیلتسِ ۶.۵ و بگیرم
مدارک برنامه نویسی با نمرات خوب از مجتمع فنی دارم و الان هم به عنوان برنامه نویس اندروید توی یه شرکت IT معتبر مشغول به کارم.
میخواستم رهنماییم کنید که اگه بخوام برا کارشناسی ارشد apply کنم، چه کشورهایی برا من مناسبه، که بتونم پذیرش بگیرم و در صورت امکان بورس تحصیلی...
اول سوئد مد نظرم بود ولی بعد فهمیدم هزینه زندگی توی سوئد بالاست و بورس تحصیلی هم تعلق نمیگیره
سلام
گزینه مناسب برای شما بنظرم فنلاند هست که هم دانشگاه های رایگان دارد و هم در شهرهای بزرگی مثل هلسینکی و تامپره و تورکو احتمال کار پیدا کردن هست
معدل شما چندان بالا نیست که بشه به بورس بطور جدی فکر کرد بهتره در دانشگاهی رایگان تحصیل را شروع کنید
گزینه مناسب برای شما بنظرم فنلاند هست که هم دانشگاه های رایگان دارد و هم در شهرهای بزرگی مثل هلسینکی و تامپره و تورکو احتمال کار پیدا کردن هست
معدل شما چندان بالا نیست که بشه به بورس بطور جدی فکر کرد بهتره در دانشگاهی رایگان تحصیل را شروع کنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]