(07-02-2015, 12:52 PM)'blur' نوشته:1. اگر دانشگاه مقصد ریزنمرات انگلیسی از شما قبول میکنه میتونید با همین ریزنمرات اپلای کنید. اگر نمیکنه باید بعد از آزادسازی مدارک به تایید وزارت علوم برسونید و بدین ترجمه. بعد از ترجمه و خوردن مهر مترجم به تایید دادگستری و وزارت امور خارجه می رسونید (با همین ترتیب). وزارت علوم فقط مدارک فارسی رو تایید میکنه.
2. شما قرار نیست اصل مدرک رو جایی بفرستید. کپی تایید شده و مهردار اون رو می فرستید. دانشگاه هم یک نسخه بیشتر به شما نمیده. شما بعد از گرفتن تایید وزارت علوم هر چند نسخه که نیاز دارین رو میگین دارالترجمه بهتون میده و جدا جدا مهر می زنید و هرجا نیاز داشتید می فرستید. البته همونطور که گفتم اگر دانشگاه ریزنمرات انگلیسی قبول میکنه فعلا نیازی به این کارها نیست و همون ریزنمره رو بفرستید کفایت میکنه که فکر کنم اونو دانشگاه احتمالا یک نسخه بیشتر بهتون بده
ممنونم از جواب فوق العاده سریعتون.
دانشگاه مقصد از من مدارک زیر رو میخاد:
دانشگاه مقصد از من مدارک زیر رو میخاد:
Certified* or original academic transcripts with grades and an explanation of the grading system in both the original language and a formal English translation.
Evidence of your English proficiency, IELTS or TOEFL test report or evidence that you have undertaken an academic study program for a minimum of 2 years over the last 24 months with English as the sole medium of instruction and examination. Please note it is your responsibility to check with DIBP if you will be required to have a particular IELTS score for your student visa application.
Graduation Certificate in both the original language and a formal English translation.
یعنی هم من باید ریزنمرات فارسی و لاتین رو بفرستم.
-برای ریز نمرات فارسی میشه کپی برابر اصل کرد؟ Certified copy یعنی همین؟
-بند آخر یعنی مدرک دانشنامه؟ اون هم باید مدرک فارسیکپی برابر اصل بشه ؟ (من نباید اصل مدرک رو بفرستم) البته تو این بند اشاره نکرده که باید کپی برابر اصل باشه یا نه (بند اخر)
-برای grading system باید چیکار کرد؟ این توضیح باید رو ریزنمرات باشه؟
- تو فرم اپلیکیشن نوشته شده که مدارک باید mail بشه (نگفته ایمیل) البته تو سایت دانشگاه نوشته که کلیه مدارک باید اسکن بشه و همراه فرم اپلیکیشن پیوست بشه! حالا من باید اصل مدارک رو پست کنم یا سابمیت؟ داشنگاه هم ایمیل زدم هنوز جواب نداده.
-برای ریز نمرات فارسی میشه کپی برابر اصل کرد؟ Certified copy یعنی همین؟
-بند آخر یعنی مدرک دانشنامه؟ اون هم باید مدرک فارسیکپی برابر اصل بشه ؟ (من نباید اصل مدرک رو بفرستم) البته تو این بند اشاره نکرده که باید کپی برابر اصل باشه یا نه (بند اخر)
-برای grading system باید چیکار کرد؟ این توضیح باید رو ریزنمرات باشه؟
- تو فرم اپلیکیشن نوشته شده که مدارک باید mail بشه (نگفته ایمیل) البته تو سایت دانشگاه نوشته که کلیه مدارک باید اسکن بشه و همراه فرم اپلیکیشن پیوست بشه! حالا من باید اصل مدارک رو پست کنم یا سابمیت؟ داشنگاه هم ایمیل زدم هنوز جواب نداده.
این توضیح رو هم اضافه کردن:
* A certified copy requires you to take your original document and photocopy of the document to a Justice of the Peace or Commissioner of Declarations. They will then attest that they have sighted the original copy by stamping/signing the copy of the document. You will be required to provide original or certified copies of all your supporting documents prior to accepting your Offer of Enrolment.
The wealth is not in money, the wealth is in science and how it could be useful for society