(09-02-2015, 12:14 PM)'abbasss' نوشته: ممنون از راهنماییت دوست عزیز
خیلی کنجکاو هستم بدونم کسی تا حالا توی همایشها و دوره های دو سه روزه یادگیری 2000 تا لغت شرکت کرده یا نه؟
یا حداقل بگید با این روش روزانه چندتا لغت رو یاد میگیرید؟
و سوال مهم تر اینکه من که هدفم مکالمه روان و سلیس هست با این روش که مجبورم لغات رو به زبان مادری ترجمه کنم و یاد بگیرم برام بد نیست؟
پیشاپیش ممنونم
من تا حالا این روش رو امتحان نکردم ولی به نظرم چندان کاربردی هم نیست
همیشه ممکنه کلماتی به گوشمون بخورن که با این روش قابل کدینگ کردن نباشن
مثلا شما برای واژه ی sneer یک کدیمگ انجام بدید که با معنی اون "استهزا و تمسخر" در ارتباط باشه؟
این روش فقط برای کلمات خاصی که تو جزوه ها اومده کاربرد داره
و از نظر من چون تاکید روی انگلیسی به انگلیسی یاد گرفتن هست به نظرم چندان روش صحیحی نیست در دراز مدت
و فقط برای یه مدت آمادگی برای امتحان میتونه خوب باشه
مثل کنکور که خیلی از فرمول های شیمی رو کدینگ میکردیم تا یادمون نره بعد کنکور هم یادمون رفت
این روش به نظرم فقط یه روش میانبر و تستی هست و نه روش اصولی یاد گرفتن زبان خارجی فقط به درد آمادگی کوتاه مدت میخوره
به نظر من هیچ روش میانبر برای یادگیری لغت وجود نداره
شما باید شروع کنید لغت ها رو با definition انگلیسی بخونید
مثلا کتاب 1100 definition هایی که برای کلمات آورده تقریبا مترادف کلمه است تو اینترنت هم نگاه کنید چند تا مترادف دیگه یاد می گیرید اینا رو تو انکی یادداشت کنید و اصلا اگه مترادف ها رو خفظ هم نکنید همین که هر رور اونا رو می بینید کمک میکنه به یادگیری و خود به خود بعد از 6 ماه متوجه می شوید که دایره ی لغاتتون چقدر وسیع تر شده
به نظر من بهترین روش یادگیری لغات برای امتحان همون انکی هست
یه روشی هم هست من تازه 10 روزه شروع کردم ولی از بازی کردن و امتیازی که می برم لذت می برم و برای من مثل بازی اندروید میمونه و همش دوست دارم بیشتر بازی کنم تا امتیازم بره بالا این روش سایت www.vocabulary.com هست که البته من برای یادگیری لغات آزمون اسفادش نمی کنم بلکه لغات فیلم هایی رو که می بینم یاد می گیرم ( به هر حال دونستن لغات این فیلم ها گرچه ضروری نیست ولی دونستنشون هم خالی از لطف نیست )
این هم یکی از دوستان تو این موضوع پست دادند که بهتر دونستم تکرار بشه به نظر من هم این روش تستی ئ امتحانی هست و در صورتی که سرنخ ها قبلا ایجاد شده باشه سرعت بالایی داره
و برای یادگیری اصولی و دراز مدت مفید نیست
همیشه ممکنه کلماتی به گوشمون بخورن که با این روش قابل کدینگ کردن نباشن
مثلا شما برای واژه ی sneer یک کدیمگ انجام بدید که با معنی اون "استهزا و تمسخر" در ارتباط باشه؟
این روش فقط برای کلمات خاصی که تو جزوه ها اومده کاربرد داره
و از نظر من چون تاکید روی انگلیسی به انگلیسی یاد گرفتن هست به نظرم چندان روش صحیحی نیست در دراز مدت
و فقط برای یه مدت آمادگی برای امتحان میتونه خوب باشه
مثل کنکور که خیلی از فرمول های شیمی رو کدینگ میکردیم تا یادمون نره بعد کنکور هم یادمون رفت
این روش به نظرم فقط یه روش میانبر و تستی هست و نه روش اصولی یاد گرفتن زبان خارجی فقط به درد آمادگی کوتاه مدت میخوره
به نظر من هیچ روش میانبر برای یادگیری لغت وجود نداره
شما باید شروع کنید لغت ها رو با definition انگلیسی بخونید
مثلا کتاب 1100 definition هایی که برای کلمات آورده تقریبا مترادف کلمه است تو اینترنت هم نگاه کنید چند تا مترادف دیگه یاد می گیرید اینا رو تو انکی یادداشت کنید و اصلا اگه مترادف ها رو خفظ هم نکنید همین که هر رور اونا رو می بینید کمک میکنه به یادگیری و خود به خود بعد از 6 ماه متوجه می شوید که دایره ی لغاتتون چقدر وسیع تر شده
به نظر من بهترین روش یادگیری لغات برای امتحان همون انکی هست
یه روشی هم هست من تازه 10 روزه شروع کردم ولی از بازی کردن و امتیازی که می برم لذت می برم و برای من مثل بازی اندروید میمونه و همش دوست دارم بیشتر بازی کنم تا امتیازم بره بالا این روش سایت www.vocabulary.com هست که البته من برای یادگیری لغات آزمون اسفادش نمی کنم بلکه لغات فیلم هایی رو که می بینم یاد می گیرم ( به هر حال دونستن لغات این فیلم ها گرچه ضروری نیست ولی دونستنشون هم خالی از لطف نیست )
این هم یکی از دوستان تو این موضوع پست دادند که بهتر دونستم تکرار بشه به نظر من هم این روش تستی ئ امتحانی هست و در صورتی که سرنخ ها قبلا ایجاد شده باشه سرعت بالایی داره
و برای یادگیری اصولی و دراز مدت مفید نیست
(21-08-2013, 08:53 PM)'Simon2007' نوشته: دقيقا و تحقيقا كسي كه براي 1100 مثلا 1 ماه وقت داره به اين روش ميتونه خيلي سريع پيش بره و در عرض 1 ماه كل 1100 رو كه كار آسوني نيست فرا بگيره. البته ماندگاري اين 1100 لغت به اين روش فقط براي اون آزمونه و اگر تمرين نشه مثل روش هاي ديگه به زودي فراموش ميشه. علتش هم پوياي مغز انسان در همانندسازي و يادآوريه. اگر امكان داشته باشه من تقاضا دارم دوستان نظرات خوبشون رو كه گفتن پستهايي كه به فراگيري لغت از شيوه هاي ديگه مربوطه به تاپيكهاي مربوطه منتقل شه و اين تاپيك باز بمونه تا دوستاني كه به سر نخها دسترسي دارند بيارند و با ما به اشتراك بگذارند. با تشكر از همه
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]