09-02-2015, 05:52 PM
(09-12-2014, 02:31 PM)'giga' نوشته: سلام من 4 تا ریپورت رایگان رو ارسال کردم. حالا اگه یه بار دیگه امتحان بدم و دوباره ریپورت را به همون دانشگا ههای قبل بفرستم ادمیشن کامیتی اون دانشگاهها کدام ریپورت رو در نظر می گیرند؟ یه سوال دیگه هم دارم. اگه من سال دیگه اپلای کنم ریپورت هایی که امسال برای اولین بار فرستادم چی میشه ؟ در مورد تافل و جی آر ای.
قبلا هم من اشاره کرده بودم که بهتر این سوال از خود دانشگاه مربوطه بپرسید. چون سیاست هر دانشگاه متفاوت. این جوابی که یکی از دانشگاه ها داده که حتی تو اون دانشگاه هر دانشکده روش خودش را دارد. برای جی ار ای که 5 سال اعتبار داره و نمره ها میشه دید و بعد فرستاد باید به این نکته دقت کرد که نمره های خیلی پایین ارسال نکرد.
Admission committees may use the most recent test score, the highest test score, or some combination of the scores. This is at their discretion; there is no standard policy set by the Graduate School.
Admission committees may use the most recent test score, the highest test score, or some combination of the scores. This is at their discretion; there is no standard policy set by the Graduate School.