09-02-2015, 08:17 PM
(06-02-2015, 02:36 PM)'stromae' نوشته: با عرض سلام وخسته نباشیددرود به شماشانست مناسبه، اما بیشتر دورههای حقوق در فرانسه به زبان فرانسوی هست. ضمنا شما مدرک ارشدت بدون پایان نامه هست و این ممکن مشکل ساز بشه. بهتره این مورد رو ابتدا از دانشگاه مقصد بپرسی. واسه دکترا حقوق اول به مدرک ارشد دقت میکنن و سپس لیسانس و نمره زبان. حالا اگر بخوای واسه ارشد مجدد اقدام کنی و مقاله هم داشته باشی مسلما ممکن شانس بورس داشته باشی.
من دانشجوی اشد حقوق در دانشگاه پیام نور تهران هستم ولی کارشناسیم رو با رتبه خوب تو دانشگاه ملی خوندم معدل ارشدم تا اینجا زیاد بالا نبوده 16 خورده ای همچنین دانشجوی اموزش محورم وبه جای پایان نامه سمینار دارم زبان فرانسه رو دارم کار میکنم وشاید بتونم تا پایانه ارشد مدرک delf رو بگیرم با توجه به شرایطم چن تا سوال داشتم ایا برای بورسیه تحصیلی به دانشگاه مقطع ارشد توجه میشه یا اهمیتی نداره؟چون پیام نور دانشگاه زیاد معتبری نیست دوم اینکه ایا پایان نامه ارشد برای بورسیه دارای اهمیت هست یا خیر؟اگر مهمه که به پزوهش محور تغییر بدم واینکه شرایط پذیرش رشته حقوق در مقطع دکتری در فرانسه چه طور هست؟اگه بتونم 2تا مقاله بنویسم پذیرش راحت تر میشه ؟راهنماییم کنید که چقد شانس بورس شدن رو دارم ممنون میشم
link 1
link 2
link 3
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public