10-02-2015, 07:51 PM
(10-02-2015, 01:41 AM)'Ali.ch.since' نوشته: سلام.خواستم بدونم برای کسی که سطح زبانش خوبه و اماده ی ازمون تافل برای نمره ی بالا هست حداقل چقدر زمان لازمه برای شروع به اماده شدن برای ازمون gre.با چند ماه زمان میشه یه نمره ی خیلی خوب گرفت؟ ممنون
سلام
نمره خیلی خوب یعنی چقدر؟ بالای 315؟ حداقل 6 ماه. تازه با همین مدت هم تضمینی نیست. اما کسی که محدودیت زمان داره با 1 ماهم ممکنه به یک نتیجه ایی برسه. چیزی که مسلمه ما نمیتونمی سطح زبان شما رو بسنجیم و اگر پایه قوی داشته باشید زمان کمتری نسبت به افراد عادی صرف خواهید کرد. اما در مورد GRE من همیشه یک شعار را گوشه ذهنم دارم: هر چه بیشتر بهتر.
ارادت
نمره خیلی خوب یعنی چقدر؟ بالای 315؟ حداقل 6 ماه. تازه با همین مدت هم تضمینی نیست. اما کسی که محدودیت زمان داره با 1 ماهم ممکنه به یک نتیجه ایی برسه. چیزی که مسلمه ما نمیتونمی سطح زبان شما رو بسنجیم و اگر پایه قوی داشته باشید زمان کمتری نسبت به افراد عادی صرف خواهید کرد. اما در مورد GRE من همیشه یک شعار را گوشه ذهنم دارم: هر چه بیشتر بهتر.
ارادت
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull