11-02-2015, 01:46 PM
(11-02-2015, 12:05 PM)nimamiayad نوشته:سلام دوستان یه سوال داشتم.من معدل لیسانسم تو رشته الکترونیک خیلی افتضاح بود.12.5 شدم.میخواستم بدونم اگه برای فوق برم مخابرات و معدلم خیلی خوب شه.و بتونم چند تا مقاله نسبتا خوب بدم.میتونم بورسیه بگیرم با فاند کامل؟از اطرافیانتون کسی بوده که شرایط منو داشته باشه و موفق شده باشه؟یه سوال دیگه هم داشتم.رشته مخابرات هیچ ربطی به انرژی های نو یا انرژی های تجدید پذیر نداره؟
با سلام
دوست عزیز ضعف معدل لیسانس شما به قوت خودش باقی است و اکثر کشورها مثله نیوزیلند کانادا و ..... خیلی به معدل لیسانس حساس هستند . دوستانی بودن که باشرایط شما تونستند از دانشگاه های امریکا با این معدل لیسانس پذیرش بگیرند . بهترین کار اینه که شما معدل فوق لیسانستون رو تا میتونین بالا ببرین متظورم دوره بره ۱۸ و تافل با نمره خوب بگیرین ۱۰۰ و یه gre با نمره عالی بگیرین . یکی دو تا مقاله هم داشته باشین . تاکید میکنم این نقطه ضعف معدل لیسانستون رو فقط gre عالی در وحله اول و سایر موارد مثله معدل ارشد , تافل , معدل ارشدتون و اعتبار دانشگاهاتون , مقاله , sop در وحله دوم جبران میکنند . اگر اینایی که گفتم رو بدست بیارین حتما معدل لیسانستون جبران و پذیرش و فاند خواهید گرفت . همچنین من امریکا رو واسه شما مناسب میدونم چون انعطاف بیشتری دارن .
در اخر هم اگر بتونین gre سابجکت رشته خودتون اگر وجود داشته باشه رو هم بدست بیارین شانستون رو افزایش میده .
امیدوارم مفید واقع شده باشه
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana