(11-02-2015, 09:21 PM)'stifler' نوشته:رفتم آزمون آزمایشی رو شرکت کردم و Overall 3.5 شدم..بدون اینکه وقت کنم کتابای بالا رو بخونم و تکنیک آزمون رو بدونم.
L:4
S:3 سر این اسپیکینگ اصن محو شدم تو مصاحبه و بد تجربه ای بود((
R:3.5
w:3.5
حالا واقعا" با این سطح میتونم تو یک ماه به 5 .5 برسم ؟
سلام. تستهای آزمایشی خیلی شبیه آزمون اصلی نیستن و بیشتر به صورت عمومی اطلاعاتتون رو محک میزنن. نمیدونم کجا تعیین سطح شدین ولی هرچی باشه باید بگم سطحتون با آیلتس 5.5 آزمون آیلتس فاصله کمی نداره که بخواین در یک ماه بهش برسید. ببینید یک ماه یعنی یاد گرفتن دقیق فرمت امتحان آیلتس و کار کردن نمونه سوالات اونم در حد کم! چون معمولا بیش از اینا روی آزمون باید وقت گذاشت. اینظور که نمره تست شما نشون میده شما باید سطح GENERAL ENGLISHتون رو مثلا از طریق آموزشگاه رفتن به حداقل intermediate برسونید.
(12-02-2015, 01:12 PM)'shiimmaa' نوشته: سلام دوستان..
من آزمون آزمایشی شرکت کردم و 6.5 گرفتم.البته تقریبا دو سال پیش..الان میخوام شروع کنم بخونم برای نمره بهتر.ولی نمیدونم از کجا شروع کنم.میخوام تا تابستون امتحان بدم. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
سلام و خوش آمدین. این نشون میده سطح زبانتون خیلی خوبه و نگرانی نباید داشته باشید و حتما تا حدی میدونید باید چکار کنید. برای راهنمایی های بیشتر همین تاپیک و تاپیکهای مشابه زبان انگلیسی رو از اول بخونید سوال و جوابها و منابع بسیار خوبی پیدا می کنید. هر کدوم از منابع رو هم خواستین یا از همون پست یا از کتابخانه سایت میتونید دانلود کنید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم