به عنوان مثال کسی میتونه کاربرد گرامری would رو در این جمله توضیح بده؟ و یک کتاب گرامر خوب معرفی کنه که چند صفحه ای از اون به طور جامع کاربرد های woud رو توضیح داده باشه؟ من کتاب english grammer in use سه سطحش رو دانلود کردم و یه نگاه انداختم ولی در مورد would آنچنان توضیح نداده بود
مثلا من کاربرد هایی از would را به صورت زیر بلدم
1- استفاده به عنوان modal verb در perfect modal verbs = modal verb + have + past participle برای نشان دادن past possibility یا past condition یا past situation یا past ability
2- backshift کردن فعل will در indirect speech with modals
3- کاربرد آن در جملات شرطی نوع 2 که قبل از فعل ساده در قسمت نتیجه شرط به کار می رود
4- کاربرد آن در جملات شرطی نوع 3 که به صورت perfect modal verb در قسمت نتیجه شرط به کار می رود.
ولی نمی دونم که کاربرد would در جمله ی زیر قبل از فعل ساده چی میتونه باشه؟
مثلا من کاربرد هایی از would را به صورت زیر بلدم
1- استفاده به عنوان modal verb در perfect modal verbs = modal verb + have + past participle برای نشان دادن past possibility یا past condition یا past situation یا past ability
2- backshift کردن فعل will در indirect speech with modals
3- کاربرد آن در جملات شرطی نوع 2 که قبل از فعل ساده در قسمت نتیجه شرط به کار می رود
4- کاربرد آن در جملات شرطی نوع 3 که به صورت perfect modal verb در قسمت نتیجه شرط به کار می رود.
ولی نمی دونم که کاربرد would در جمله ی زیر قبل از فعل ساده چی میتونه باشه؟
18 climbers reached the summit of K2 that day. Only 11 would survive the descent.