14-02-2015, 03:09 PM
(14-02-2015, 02:57 PM)'mehran28' نوشته:سلام
بله درمقطع دکتری تحصیل در هلند هزینه شهریه نداره،می دونید در واقع درمقطع دکتری در هلند شما 4سال روی پروژه ای کارمیکنید که مربوط به شرکتهایی هست که با دانشگاه در ارتباط هستند(در واقع 4سال کار میکنید برای اون شرکت!). و کم پیش میاد درس یا واحدی روپاس کنید مگر اینکه استاد ازتون بخواد که درسی رو پاس کنید.
فاکتور های زیادی دخیل هستند،اینکه تو هر دانشگاه قرار با چه استادی روی چه موضوعی کار کنم، موضوعات رو چه شرکتهایی ساپورت مالی می کنند(احتمال اینکه بعد فارغ التحصیل شدن تو همون شرکت بتونید کار پیدا کنید به نسبت شرکتهای دیگه بالاتره) و اینکه دانشگاه و دانشکده رنکینگش به چه صورت هست، و شهری که دانشگاها توشن به چه صورته و حتی مردم و آب و هوای اون کشور تو انتخاب می تونند دخیل باشند.اگر همه چیز تقریبا برابر باشند آلمان رو ترجیح میدم.
ممنونم از راهنماییت.
از اینکه آلمان از نظر تحصیلاتو سطح زندگی بالاتر از هلند قرار داره شکی نیست. ولی بحث من سر مقدار فاند هست. با جستجوهایی که من کردم و پوزیشنهای دو کشور رو بررسی کردم، متوجه شدم هلند مقدار فاند بیشتری میده. کار گرفتن بعداز فارغ التحصیلی توی آلمان هم سخته. خب اگه توی هلند پروژه تعریف شده از یک شرکت باشه مسلماً راحتتر میشه بعد از فارغ التحصیلی مشغول شد نسبت به آلمان. اینطوری نیست؟
با فاندی که میدن، آخر ماه نسبت به آلمان پس انداز بیشتری نمیمونه؟
از اینکه آلمان از نظر تحصیلاتو سطح زندگی بالاتر از هلند قرار داره شکی نیست. ولی بحث من سر مقدار فاند هست. با جستجوهایی که من کردم و پوزیشنهای دو کشور رو بررسی کردم، متوجه شدم هلند مقدار فاند بیشتری میده. کار گرفتن بعداز فارغ التحصیلی توی آلمان هم سخته. خب اگه توی هلند پروژه تعریف شده از یک شرکت باشه مسلماً راحتتر میشه بعد از فارغ التحصیلی مشغول شد نسبت به آلمان. اینطوری نیست؟
با فاندی که میدن، آخر ماه نسبت به آلمان پس انداز بیشتری نمیمونه؟