(14-02-2015, 03:09 PM)'corona' نوشته:ممنونم از راهنماییت.
از اینکه آلمان از نظر تحصیلاتو سطح زندگی بالاتر از هلند قرار داره شکی نیست. ولی بحث من سر مقدار فاند هست. با جستجوهایی که من کردم و پوزیشنهای دو کشور رو بررسی کردم، متوجه شدم هلند مقدار فاند بیشتری میده. کار گرفتن بعداز فارغ التحصیلی توی آلمان هم سخته. خب اگه توی هلند پروژه تعریف شده از یک شرکت باشه مسلماً راحتتر میشه بعد از فارغ التحصیلی مشغول شد نسبت به آلمان. اینطوری نیست؟
با فاندی که میدن، آخر ماه نسبت به آلمان پس انداز بیشتری نمیمونه؟
ببینید دانشگاهای اروپایی و امریکایی و کلا دانشگاهای کشورهای جهان دومی و اولی اکثرا از طرف شرکت های خصوصی ساپورت مالی میشند وگرنه دانشگاه منبع درآمدی نداره که بتونه هزینه فاند دانشجوهاشو بده! شرکت ها پروژه و بودجه ای رو برای پیش برد اهدافشون در نظر می گیرند و به دانشگاها واگذار می کنند دانشگاه هم استاد انتخاب میکنه که روی پروژهاکار کنند و استادها هم دانشجو(در مقطع دکتری بیشتر استاد تاثیرداره تو انتخاب دانشجو) یا به این صورت هست یا خود دانشگاه پروژه هایی رو داره که بعد از اتمام بازم در اقتصاد اون کشور استفاده میشه! دانشگاه با شرکتها و اقتصاد کشور در ارتباط هست همیشه.حالا هزینه برای فاند و اینکه پس انداز میمونه یا نه شما در نظر داشته باشید اول هزینه های کلی زندگی در هر کشور و دوم اینکه کدوم شهر هستید مثلا شما اگه تو امستردام باشی باید چیزی بین 650-900 یورو هزینه اجاره خونه بدید و اگه تو شهر دلفت باشی این هزینه به 350-500 میرسه واسه دانشجو.
به شخصه نظرم اینه که کیفیت رو فدای کمیت نکنید!
به شخصه نظرم اینه که کیفیت رو فدای کمیت نکنید!
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»