(15-02-2015, 02:39 PM)'siahsefid' نوشته: سلام من در حال بهبود بخشیدن به شبکه های عصبی fuzzy art map هستم،از کد پیاده سازی شده توسط خود ابداع کننده ی این شبکه ها استفاده میکنم،در قسمتی از ورودی و خروجی گرفتن ازین شبکه دچار مشکل شدم،اگر کد را برای شما بفرستم و مشکلمو دقیقا عنوان کنم میتونید بهم کمک کنید؟
ممنون
این کدها با یک جستجوی گوگل ساده نمایان میشه. مثلاً لینکهای 1، 2 و 3 رو ببنید. من چون با مبحث فوق، fuzzy artmap، آشنایی ندارم نمیدونم که تا چه اندازه میتونم کمک کنم. قدم اول در اجرای این کدهایی که به اشتراک گذاشته میشه، مخصوصاً از این سایتهای معتبر، اینه که به درستی اجرا شوند. دیدن این مطلب هم خالی از لطف نیست.
عموم مشکلاتی که افراد در اجرای کد با MATLAB دارند اینه که هنوز قسمتی از مبحث ریاضی/مهندسی واسشون جا نیفتاده، وگرنه خطاهای رایج که به راحتی قابل حل میباشند. مخصوصاً زمانی که MATAB به طور دقیق محل خطا رو مشخص میکنه. امیدوارم مطالب این پست به کارتون بیاد.
عموم مشکلاتی که افراد در اجرای کد با MATLAB دارند اینه که هنوز قسمتی از مبحث ریاضی/مهندسی واسشون جا نیفتاده، وگرنه خطاهای رایج که به راحتی قابل حل میباشند. مخصوصاً زمانی که MATAB به طور دقیق محل خطا رو مشخص میکنه. امیدوارم مطالب این پست به کارتون بیاد.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers