(17-02-2015, 12:04 AM)'abbasss' نوشته: ممنون، کتاب رو دانلود کردم و حتما میخونم!
تو یه دوره "مکالمه فشرده" شرکت کردم که البته فعلا یه جلسه برگزار شده و کتاب Person to person رو معرفی کرده
برای شروع کتاب خوبیه به نظرتون؟
=========================
و یه سوال دیگه: زمانی که تازه شروع به یادگیری زبان کرده بودید براتون پیش اومده بود که با خودتون بگید من استعداد یادگیری زبان رو ندارم و هیچ پیشرفتی نکردم و ... هر چه میخونی فایده ای نداشته باشه؟
من یه کم راه بیفتم که بتونم جملات ابتدایی تو ذهنم بمونه و بتونم مثلا حتی راحت بگم Is his name amin? و بهش فکر نکنم و بعد بگم مشکلم تقریبا حل میشه
ممنون از توجهتون
یادگیری زبان زمان بر هست و واقعا بدون تمرین نمیشه یاد گرفت، و اینکه شما بعضی وقتها احساس می کنید که در یادگیری زبان استعداد ندارید یا هر چیز دیگه ممکنه اشتباه در انتخاب کتاب باشه، اگه سطح زبان شما تا حدی که گفتید هست بهتره اصلا سراغ کتابایی که معرفی کردم نرید چون برای خوندن کتابهایی که گفته شده حداقل باید در سطح intermediate یا حتی pre-advance باشید.
به نظرم بهترین کاری که شما می تونید بکنید رفتن به کلاس هست،آموزشگاهایی که بر مبنای کتابtop notch هستند رو برای شما توصیه میکنم، آزمون تعیین سطح بدید و حتما کلاس برید، کلاس خوبیش اینه که در حال و هوای زبان شما رو نگه میداره و listening و speaking شما رو تقویت میکنه و سطح گرامر و زبان عمومی شما رو بالا می بره، در کنارش لغات یاد بگیرید، بعد می تونید به فکر قوی کردن زبان آکادمیک باشید، پس اول در قسمت زبان عمومی خودتون رو به حدی برسونید که درک مطالب و گرامر واستون آسونتر شه بعد سراغ کتابهای سطح بالاتر برید.
به نظرم بهترین کاری که شما می تونید بکنید رفتن به کلاس هست،آموزشگاهایی که بر مبنای کتابtop notch هستند رو برای شما توصیه میکنم، آزمون تعیین سطح بدید و حتما کلاس برید، کلاس خوبیش اینه که در حال و هوای زبان شما رو نگه میداره و listening و speaking شما رو تقویت میکنه و سطح گرامر و زبان عمومی شما رو بالا می بره، در کنارش لغات یاد بگیرید، بعد می تونید به فکر قوی کردن زبان آکادمیک باشید، پس اول در قسمت زبان عمومی خودتون رو به حدی برسونید که درک مطالب و گرامر واستون آسونتر شه بعد سراغ کتابهای سطح بالاتر برید.
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»