17-02-2015, 02:26 AM
(17-02-2015, 01:45 AM)'abbasss' نوشته:سلام
27 سالمه و زبان رو شدیدا برای کارم میخواهم چون کارم تجارت است و همینکه زبان رو نمیدونم ضرر خیلی خیلی زیادی بهم زده
و البته کلا آدم کنجکاوی هستم و معمولا در مورد موضوعاتی دوست دارم تحقیق کنم که اکثرا زبان انگلیسی هستند ولی 99 درصد برای پیشرفت در کارم میخواهم
خوب اگه فرصت دارین چرا کلاس فشرده؟
کلاسای مکالمه رو شروع کنید همزمان باهاش داستان های کوتاه انگلیسی هم بخونین (البته صوت داستان ها رو هم گوش کنید)
رو کتاب اصلی کلاس مکالمه و لیسنینگ هاش خیلی زوم کنید
چند ترم که گذاشت شروع به دیدن انیمیشن و فیلم مستند کنید
کم کم راه می افتید زبان رو که شروع کردید دیگه نباید هیچ وقت ول کنید
یعنی زندگیتون رو باید انگلیسی کنید تا حد ممکن
آهنگ انگلیسی گوش بدید - سایت های خبری انگلیسی رو چک کنید - تو اتاق نشیمن نشستید یه شبکه انگلیسی زبان تماشا کنید - اگه تونستید تو اسکایپ یا وایبر و .... یه دوست انگلیسی زبان پیدا کنید و باهاش چت کنید و ..... (کل کارهایی که یک فرد انگلیسی زبان در طول روز انجام میده کارهای روزمره تون رو به انگلیسی باید انجام بدید )
البته اینایی که bold کردم بعد از چند ترم که انگلیسی تون پیشرفت کرد
اونقدرم فعلا لغت نیاز ندارید شما طوری نگران لعت بودید که من فکر کردم میخواید برای gre آماده شید[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
همون لغت های کتابای مکالمه و کتاب داستان ها رو فعلا شروع کنید با سایت vocabulary.com تمرین کنید
کلاسای مکالمه رو شروع کنید همزمان باهاش داستان های کوتاه انگلیسی هم بخونین (البته صوت داستان ها رو هم گوش کنید)
رو کتاب اصلی کلاس مکالمه و لیسنینگ هاش خیلی زوم کنید
چند ترم که گذاشت شروع به دیدن انیمیشن و فیلم مستند کنید
کم کم راه می افتید زبان رو که شروع کردید دیگه نباید هیچ وقت ول کنید
یعنی زندگیتون رو باید انگلیسی کنید تا حد ممکن
آهنگ انگلیسی گوش بدید - سایت های خبری انگلیسی رو چک کنید - تو اتاق نشیمن نشستید یه شبکه انگلیسی زبان تماشا کنید - اگه تونستید تو اسکایپ یا وایبر و .... یه دوست انگلیسی زبان پیدا کنید و باهاش چت کنید و ..... (کل کارهایی که یک فرد انگلیسی زبان در طول روز انجام میده کارهای روزمره تون رو به انگلیسی باید انجام بدید )
البته اینایی که bold کردم بعد از چند ترم که انگلیسی تون پیشرفت کرد
اونقدرم فعلا لغت نیاز ندارید شما طوری نگران لعت بودید که من فکر کردم میخواید برای gre آماده شید[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
همون لغت های کتابای مکالمه و کتاب داستان ها رو فعلا شروع کنید با سایت vocabulary.com تمرین کنید