19-02-2015, 03:05 PM
(19-02-2015, 02:39 PM)'reza.mahmodi71' نوشته: اوکی بله دیدم . در کنارش آیا در مورد علائم فتونیک ها و....... هم توضیح داده شده یا نه . مثلا این دیکشنری oxford elementary learner's dictionary چطوری هستش و اینکه چرا هر کسی یک دیکشنری را معرفی میکنه یکی میگه آکسفورد و یکی دیگه میگه لاگمن و یکی دیگه میگه کمبریج و........ و از این انتشارات کدومش بهتره دلیل نقاط ضعف و قوت هر یک از اینها چیه باتشکر
سلام
در مورد اینکه کدام دیکشنری بهتر هست نمیشه نظر قطعی داد برای من که هم تافل شرکت کردم و هم ایلتس دیکشنری لانگمن جامعتر و راحتتر بنظر می رسید مثال فراوان و امکانات کاربری بسیار ان خیلی به من کمک کرد
البته منظور سی دی برنامه ان هست نه کتاب فیزیکی ان
در مورد اینکه کدام دیکشنری بهتر هست نمیشه نظر قطعی داد برای من که هم تافل شرکت کردم و هم ایلتس دیکشنری لانگمن جامعتر و راحتتر بنظر می رسید مثال فراوان و امکانات کاربری بسیار ان خیلی به من کمک کرد
البته منظور سی دی برنامه ان هست نه کتاب فیزیکی ان
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]