19-02-2015, 06:42 PM
(19-02-2015, 04:04 PM)'reza.mahmodi71' نوشته: سلام ممنونم از راهنمایی هاتون . توی نیروی انتظامی افتادم. نزدیک شهرمون هستش . البته اموزشی شیرگاه مازندران .
میتونید بهم لینک بدهید چون ممکنه اشتباه کنم و چیزی بخرم که اون نباشه ویا سطحش بالا باشه و شرایط دیگه ای داشته باشه دیکشنری باشه که بتونم کتابهای نظیر واژگان و گرامر سطح بیسیک in use و همچنین کتاب داستان setps to understanding را پوشش بده ممنون میشم باتشکر
سلام
دوست عزیز راستش من متوجه وسواس شما در مورد دیکشنری نمیشم سوال شما مثل اینه که بپرسید فرهنگ لغات دهخدا بهتره یا معین. در این مورد یک شخصی که دکترای زبان شناسی داشته باشه هم شاید تفاوت چندانی پیدا نکنه مگر اینگه تلفظ و ریشه یابی کلمات براش بدلایل پژوهشی خاص مهم باشه.
تجربه شخصی من بعنوان کسی که ایلتس شرکت کردم و تدریس زبان هم داشتم این هست که وسواس به خرج ندید دیکشنری ها جز در موارد خاص تقریبا همه خوب هستندو من خودم از زمانی که کتاب
lets go
میخوندم تا الان با دیکشنری جیبی لانگمن کار کردم و بنظرم سطح کلماتش و حتی اصطلاحاتش عالیه حتی برای امادگی ایلتس هم همین کتاب کفایت میکنه!
اکسفورد هم دیکشنری خوبیه ولی بریتیش هست لانگمن امریکن اگر براتون تلفظها مهمه
شاد و پیروز باشید
دوست عزیز راستش من متوجه وسواس شما در مورد دیکشنری نمیشم سوال شما مثل اینه که بپرسید فرهنگ لغات دهخدا بهتره یا معین. در این مورد یک شخصی که دکترای زبان شناسی داشته باشه هم شاید تفاوت چندانی پیدا نکنه مگر اینگه تلفظ و ریشه یابی کلمات براش بدلایل پژوهشی خاص مهم باشه.
تجربه شخصی من بعنوان کسی که ایلتس شرکت کردم و تدریس زبان هم داشتم این هست که وسواس به خرج ندید دیکشنری ها جز در موارد خاص تقریبا همه خوب هستندو من خودم از زمانی که کتاب
lets go
میخوندم تا الان با دیکشنری جیبی لانگمن کار کردم و بنظرم سطح کلماتش و حتی اصطلاحاتش عالیه حتی برای امادگی ایلتس هم همین کتاب کفایت میکنه!
اکسفورد هم دیکشنری خوبیه ولی بریتیش هست لانگمن امریکن اگر براتون تلفظها مهمه
شاد و پیروز باشید