20-02-2015, 12:16 AM
(19-02-2015, 11:57 PM)'abbasss' نوشته: سلام
میتونیم در مورد موضوعاتی که مربوط به انجمن نیست تاپیک ایجاد کنیم و بحث کنیم؟
مثلا دوست دارم نظر اساتید رو در مورد " روش های تند خوانی و تقویت حافظه" و ... بحث کنم
ممنون
بله دوست من، مادامی که "تمام موضوعات این انجمن مربوط به تحصیل، کار، سفر یا زندگی در خارج از کشور یا به طور مستقیم مرتبط با تحقیقات باشند." این امکان وجود داره و ما هم از مطرح شدن مباحث جدید مرتبط همواره استقبال میکنیم
در مورد روش های تند خوانی، این تاپیک رو ملاحظه کنید و اگر در مورد روش های مطالعه سوالی/مطلبی دارید میتونید در این تاپیک مطرح کنید.
در مورد روش های تند خوانی، این تاپیک رو ملاحظه کنید و اگر در مورد روش های مطالعه سوالی/مطلبی دارید میتونید در این تاپیک مطرح کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.