21-02-2015, 03:09 PM
(09-02-2015, 02:13 PM)'سمیرا حیدری' نوشته: سلام من دانشجوی پزشکی ترم 5 دانشگاه آزاد نجف آبادم میخواستم ببینم که مدرک منو دانشگاه های کره قبول میکنند؟که من بخوام ادامه بدم و برای تخصصم برم کره؟ و اگه از الان بخوام زبان بخونم بهتره کره ای باشه یا انگلیسی؟وبعد از پایان تحصیلات من میتونم اونجا زندگی کنم و شرایط کاریش چطوره؟ممنون
با سلام
اصولا برای این که بدونی چه زبانی باید بخونید باید اول به دانشگاهی که قصد رفتن دارید سر بزنید و ببینید چه زبانی می خوان.
بهترین کار اینه که اول دانشگاه های مد نظر تون رو تعیین کنید و بعد مدارک لازم (که در سایت دانشگاه درج هست) رو بررسی کنید.
در آخر هم اگر نکته ی گنگی باقی موند می تونید به ادمیشن دپارتمان اون دانشگاه ایمیل بزنید و سوالتون رو مطرح کنید.
این تقریبا میشه گفت یک یا دو قدم اول هست.
در ادامه هم می تونید رو مشورت سایر اعضای فروم حساب کیند.
اصولا برای این که بدونی چه زبانی باید بخونید باید اول به دانشگاهی که قصد رفتن دارید سر بزنید و ببینید چه زبانی می خوان.
بهترین کار اینه که اول دانشگاه های مد نظر تون رو تعیین کنید و بعد مدارک لازم (که در سایت دانشگاه درج هست) رو بررسی کنید.
در آخر هم اگر نکته ی گنگی باقی موند می تونید به ادمیشن دپارتمان اون دانشگاه ایمیل بزنید و سوالتون رو مطرح کنید.
این تقریبا میشه گفت یک یا دو قدم اول هست.
در ادامه هم می تونید رو مشورت سایر اعضای فروم حساب کیند.