21-02-2015, 08:07 PM
(14-01-2015, 11:31 PM)'MaMi' نوشته:ابتدا اینکه هیچ دانشگاهی از شما نمیپرسه که خدمت کردی و اگر بله کجا (فقط شاید استاد از شما بپرسه که اون چند ماه فاصله ای که بین فارغ التحصیلی تون و اپلای و ... بوده رو چه کاری انجام دادید - مثلا استاد من ازم پرسید ولی ممکنه سایر اساتید نپرسند).
موضوع دیگه ای که هست اینه که در کارت های پایان خدمت جدید، اسمی از محل خدمت ذکر نشده و بنظرم اگر شما مستقیما در سپاه خدمت نکردید (یعنی در سپاه نبودید، یا در قرارگاه خاتم یا سازمان هایی که مستقیما زیر نظر سپاه بودند) لزومی نداره در DS-160 هم ذکر کنید که در سپاه خدمت کردید. به عنوان مثال من خودم آموزشی ام رو سپاه گذروندم و بقیه دوران خدمت رو امریه آموزش و پرورش بودم، وقتی افسر ازم سوال کرد که کجا خدمت کردی؟ گفتم وزارت آموزش و پرورش یا دوستان دیگه بودند که آموزشی رو در سپاه بودند و در سازمان فنی و حرفه ای امریه بودند و در زمان مصاحبه اسمی از سپاه نبردند و الان در امریکا در حال تحصیل هستند. این رو تاکید کنم که اینها نمونه ای از تجربیات من و دوستانم بوده، بنابراین ممکنه در مصاحبه، افسر با توجه به سوالاتی که از شما میپرسه و رفتار شما در مصاحبه، تصمیم متفاوتی رو اتخاذ کنه.
منظورتون از مستقیم و یا غیر مستقیم چیه ؟