22-02-2015, 12:58 AM
(21-02-2015, 01:51 AM)'mehran28' نوشته:سلام
به نظر من بهتر حتما با یه استادی که باهاش رابطه خوبی دارید صحبت کنید که در این کار راهنماییتون کنه و با اون مقاله بنویسید که کم این احتمال پیش میاد استاد حاضر باشه این کارو بکنه راه حل بهتر اینه که با دانشجوی ارشد که سابقه مقاله نویسی داره کار کنید، شما باید یه موضوع رو انتخاب و در موردش تحقیق کنید و مقالات مرتبط به اون رو بخونی و در آخر ایده ای به کار اضافه کنید که باعث بهبود و پیشرفت در اون متد یا موضوعی که شما انتخاب کردید بشه، که لازمش مقایسه با روشهای دیگه و نمایش دادن نتایج حاصله هست و... که این کلیات کاره که توصیه میشه با کسی که سابقه مقاله دادن داره و از نظر علمی هم از کارشناسی بالاتره کار کنید. و در آخر هم مقاله رو برای سمینارهایی که مرتبط هستند می فرستید یه هزینه ای هم می گیرند از شما اونجا داوری میشه مقاله شما یا نیاز به ویرایش پیدا میکنه که بهتون ارجاع می دهند و میگن فلان قسمت باید ویرایش بشه و بعد ویرایش مقاله مورد پذیرش قرار میگیره یا مقاله به کل رد میشه یا بدون نیاز به ویرایش پذیرفته میشه.من به صورت کلی توضیح دادم که یه دید کلی داشته باشید.
موفق باشی.
خیلی ممنون .
فقط یه چنتا سوال داشتم
1. این که حتما باید تنهایی بنویسم یا میشه مثلا یه گروه دو یا سه نفره بنویسی؟؟ موقع اپلای گیر نمیدون که چرا گروهی است؟؟
2.موضوع که انتخواب میکنم باید تک باشه ودر بارش مقاله ای نباشه؟؟اگه این جوری باشه از کجا باید تحقیق کنم وطلاعات به دست بیارم؟؟؟
3.منابع تحقیقم کجا باید باشه؟؟با توجه به رشتم که نرم افزار کامپیوتره!؟!؟!؟
4.فرم کلی وقوانین دستوری که باید رعایت کنم چه طوری هست؟؟ یه مثالی بهم نشون بدن ممنون میشم...
5.میشه مثلا فلان موضوع جزعی که جزوی از زیر مجموعه مقالم هست به نقل از یک استاد ویا فرد مشهور وقیره از مقالاتش ویا کتاباش بنویسم؟؟
6.باید کار خاصی بکنم؟؟مثلا باید یک چیزی(نرم افزاری و...)درست کنم پیرا مون مراحل ساختش مقاله بدم؟؟؟
حد اقل چند صفحه باید باشه؟؟؟
7.جایی ثبت میشه مقاله به اسم خودم؟؟؟
ودر اخر اگر کسی میتونه بهم هم کمک کنه لطفا نعرفی کنید یا بهم خبر دهید... ممنون
(ببخشید سوال هام زیاد بود.....)
فقط یه چنتا سوال داشتم
1. این که حتما باید تنهایی بنویسم یا میشه مثلا یه گروه دو یا سه نفره بنویسی؟؟ موقع اپلای گیر نمیدون که چرا گروهی است؟؟
2.موضوع که انتخواب میکنم باید تک باشه ودر بارش مقاله ای نباشه؟؟اگه این جوری باشه از کجا باید تحقیق کنم وطلاعات به دست بیارم؟؟؟
3.منابع تحقیقم کجا باید باشه؟؟با توجه به رشتم که نرم افزار کامپیوتره!؟!؟!؟
4.فرم کلی وقوانین دستوری که باید رعایت کنم چه طوری هست؟؟ یه مثالی بهم نشون بدن ممنون میشم...
5.میشه مثلا فلان موضوع جزعی که جزوی از زیر مجموعه مقالم هست به نقل از یک استاد ویا فرد مشهور وقیره از مقالاتش ویا کتاباش بنویسم؟؟
6.باید کار خاصی بکنم؟؟مثلا باید یک چیزی(نرم افزاری و...)درست کنم پیرا مون مراحل ساختش مقاله بدم؟؟؟
حد اقل چند صفحه باید باشه؟؟؟
7.جایی ثبت میشه مقاله به اسم خودم؟؟؟
ودر اخر اگر کسی میتونه بهم هم کمک کنه لطفا نعرفی کنید یا بهم خبر دهید... ممنون
(ببخشید سوال هام زیاد بود.....)