22-02-2015, 01:17 AM
(22-02-2015, 12:58 AM)'aryan-tech' نوشته:خیلی ممنون .
فقط یه چنتا سوال داشتم
1. این که حتما باید تنهایی بنویسم یا میشه مثلا یه گروه دو یا سه نفره بنویسی؟؟ موقع اپلای گیر نمیدون که چرا گروهی است؟؟
2.موضوع که انتخواب میکنم باید تک باشه ودر بارش مقاله ای نباشه؟؟اگه این جوری باشه از کجا باید تحقیق کنم وطلاعات به دست بیارم؟؟؟
3.منابع تحقیقم کجا باید باشه؟؟با توجه به رشتم که نرم افزار کامپیوتره!؟!؟!؟
4.فرم کلی وقوانین دستوری که باید رعایت کنم چه طوری هست؟؟ یه مثالی بهم نشون بدن ممنون میشم...
5.میشه مثلا فلان موضوع جزعی که جزوی از زیر مجموعه مقالم هست به نقل از یک استاد ویا فرد مشهور وقیره از مقالاتش ویا کتاباش بنویسم؟؟
6.باید کار خاصی بکنم؟؟مثلا باید یک چیزی(نرم افزاری و...)درست کنم پیرا مون مراحل ساختش مقاله بدم؟؟؟
حد اقل چند صفحه باید باشه؟؟؟
7.جایی ثبت میشه مقاله به اسم خودم؟؟؟
ودر اخر اگر کسی میتونه بهم هم کمک کنه لطفا نعرفی کنید یا بهم خبر دهید... ممنون
(ببخشید سوال هام زیاد بود.....)
اگر میخواهید دید اولیه و کلی راجع به نوشتن مقاله پیدا کنید، این تاپیک توصیه میشه. به شخصه مقالاتی دیدم که نتیجه گروهی از اساتید برجسته بوده که در رشته های مختلف فعالیت داشتن. مثلاً یک فرآیند شیمیایی و یا یک پدیده پزشکی را مدلسازی، بهینه و تفسیر کردند. بدیهی است که ارزش چنین مقالاتی دو چندان است، چراکه در مرحله اول انگار چندین مقاله پیاپی نوشته شده که همین عامل باعث میشه که تعداد صفحات مقاله نیز بالا بره. دیگر اینکه هر چه مقاله به کاربرد بیشتر نزدیک باشه، ارزش بیشتری پیدا میکنه و به همین دلیل است که ژورنالهایی مانند بعضی از ژونالهای پزشکی اعتبار بسیار بالایی دارند. طبعیت این مقالات کار گروهی هم به این صورت که به کاربرد خاص ختم میشه. یعنی چطور رفتار یک پدیده رو بسنجیم و آنرا تحت کنترل بگیریم.
حال برگردیم به سوال شما، است که در کشور ما بدلیل امکانات محدود/بودجه محدود تحقیقات عمدتاً به صورت جزئی برقرار میشند و نمیشه انتظار کارهایی در سطح بسیار بالا را داشت (البته نه لزوماً). نوشتن یک مقاله به توصیفی مثل شنا کردن از عمق آب به سطح آن میباشه با این شرط که هرچه به سمت سطح می آییم دامنه دید ما محدودتر اما دقیق تر میشه. در چنین شرایطی که به سطح میرسیم هر حرکتی به سمت بیرون آب منجربه یک مقاله میشه. یعنی اینکه باید به طرزی خاص در یک موضوع زووم کنید تا بتونید در اون موضوع ایده ارائه کنید. ارائه این ایده ها به این معنی نیست که حتماً باید کار خاصی کنید. گاهاً تکه های یک پازل است که باید کنار هم قرار بگیرند. بعد از مدتی که مقالات مختلف رو میخونید میتونید ایده پردازی کنید.
پیشنهاد من اینه که شما چون علاقه مند هستید به استادی مراجعه کنید که دستکم از حوصله و زمان کافی برخوردار باشن و بتونن شما رو راهنمایی کنن. از طرفی از موضوع اصلی قافل نشیم که هیچ کس از دانشجو کارشناسی انتظار مقاله نداره. همواره اولویت های خودتون رو دروس دانشگاهی خود قرار دهید. چرا که چه در مرحله پذیرش و چه در مرحله نگارش مقاله (در دوره های بعدی) این درس ها به کارتان می آیند و اخذ معدل بالا از یک دانشگاه معتبر به مراتب از نوشتن مقالات در این دوره با ارزش تر است.
حال برگردیم به سوال شما، است که در کشور ما بدلیل امکانات محدود/بودجه محدود تحقیقات عمدتاً به صورت جزئی برقرار میشند و نمیشه انتظار کارهایی در سطح بسیار بالا را داشت (البته نه لزوماً). نوشتن یک مقاله به توصیفی مثل شنا کردن از عمق آب به سطح آن میباشه با این شرط که هرچه به سمت سطح می آییم دامنه دید ما محدودتر اما دقیق تر میشه. در چنین شرایطی که به سطح میرسیم هر حرکتی به سمت بیرون آب منجربه یک مقاله میشه. یعنی اینکه باید به طرزی خاص در یک موضوع زووم کنید تا بتونید در اون موضوع ایده ارائه کنید. ارائه این ایده ها به این معنی نیست که حتماً باید کار خاصی کنید. گاهاً تکه های یک پازل است که باید کنار هم قرار بگیرند. بعد از مدتی که مقالات مختلف رو میخونید میتونید ایده پردازی کنید.
پیشنهاد من اینه که شما چون علاقه مند هستید به استادی مراجعه کنید که دستکم از حوصله و زمان کافی برخوردار باشن و بتونن شما رو راهنمایی کنن. از طرفی از موضوع اصلی قافل نشیم که هیچ کس از دانشجو کارشناسی انتظار مقاله نداره. همواره اولویت های خودتون رو دروس دانشگاهی خود قرار دهید. چرا که چه در مرحله پذیرش و چه در مرحله نگارش مقاله (در دوره های بعدی) این درس ها به کارتان می آیند و اخذ معدل بالا از یک دانشگاه معتبر به مراتب از نوشتن مقالات در این دوره با ارزش تر است.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers