23-02-2015, 05:56 AM
(22-02-2015, 02:07 AM)'kimia akbari' نوشته: سلام من تازه عضو شدم.چندتا سوال داشتم.من دانشجوی ترم اول تربیت بدنی دانشگاه فرهنگیان هستم و دوست دارم برای ارشد خارج از ایران ادامه تحصیل بدم ولی هیچ شناختی ندارم می خواسنم بدونم خارج از ایران دانشگاه خوبی برای ادامه تحصیل در این رشته هست؟ (اگر هست لطفا معرفی کنید )من از چه زمانی باید اقدام کنم؟چون من دانشگاه فرهنگیان می خونم مشکلی پیش نمی یاد و محدودیتی ندارم؟این دانشگاه ها بیشتر چه زیر گروه های برای ارشد جذب می کنن؟آینده شغلی آن چگونه است؟من مدرک تافل دارم به نظرتون انگلیسی کافیه یا باید زبان دیگه ای رو هم بلد باشم؟
سلام، خیلی خوش اومدید. اگر کمی تو همین سایت جستجو می کردید شاید به پاسخ مورد نظرتون می رسیدید.
برای دریافت اطلاعات درباره ی رشته تربیت بدنی در خارج از ایران تو این قسمت می تونی اطلاعات بدست بیاری.
برای دریافت اطلاعات درباره روند پذیرش هم تو این قسمت اطلاعات لازم هست.
درباره دانشگاهایی که رشته تربیت بدنی رو دارند تو لینک اولی می تونی اطلاعات بدست بیاری. درباره دانشگاه فرهنگیان فکر کنم بعد از فارغ التحصیل تعهد کاری به دولت داشته باشید که دقیقا مطمئن نیستم پیشنهاد می کنم درباره این موضوع از دانشگاهتون سوال کنید اگر تعهد شغلی بعد از فارغ تحصیلی نداشته باشید مشکلی نداره اما داشته باشید باید مدرکتون رو آزاد کنید که اون هم اینجا تایپک های مربوط به آزاد سازی مدارک هست می تونید مطالعه کنید.
موفق باشید/
برای دریافت اطلاعات درباره ی رشته تربیت بدنی در خارج از ایران تو این قسمت می تونی اطلاعات بدست بیاری.
برای دریافت اطلاعات درباره روند پذیرش هم تو این قسمت اطلاعات لازم هست.
درباره دانشگاهایی که رشته تربیت بدنی رو دارند تو لینک اولی می تونی اطلاعات بدست بیاری. درباره دانشگاه فرهنگیان فکر کنم بعد از فارغ التحصیل تعهد کاری به دولت داشته باشید که دقیقا مطمئن نیستم پیشنهاد می کنم درباره این موضوع از دانشگاهتون سوال کنید اگر تعهد شغلی بعد از فارغ تحصیلی نداشته باشید مشکلی نداره اما داشته باشید باید مدرکتون رو آزاد کنید که اون هم اینجا تایپک های مربوط به آزاد سازی مدارک هست می تونید مطالعه کنید.
موفق باشید/
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»